Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz’a gereksiz vs demek yanlış, çok yönlü olabilecek fizik kalitesi yüksek bir çocuk.

Böyle adamları uzatırsan sıkıntı çıkar.
Barış ve Kerem gitse yerini doldurman mümkün bile değil büyük takımlar oyuncu satmadan o mevkiyi doldurup oyuncu satıyorlar bizdeki oyuncu alamadığı gibi üstüne Kerem + Barış'ı yollar para kazandık diye sevinir yabancı kuralından harap oluruz.

Evet Oguz’u alarak bütün sorunlar çözülecek gidelim Alanyaspor’a 6 milyon verelim anlından öpüyorum renkdaş keşke benim aklıma gelseydi
Oğuz Aydın Türk olduğu için diğerlerinden avantajlı bu 1. İkincisi ise adamı potensiyelinden dolayı alıyorsun gidip 3-5m euro maaş vermeyeceksin.
Zaha yıllık kaç alıyor bakabilirsin

Burda Barisa bile çöp damgası vurulduğunu unutmamak lazım elimizdeki değerlin kiymetini bilmiyoruz iki kötü maç çıkarsın ona da söveceksiniz zaten ama Oğuz gelsin evet

images

Oğuz Aydın iyi oyuncu şimdiye kadar almalıydık. Oğuz Aydın GSli ve GS'de oynamak istendiği söyleniyordu. Şimdiye bitmeliydi bu iş. İş bilmezlik, beceriksizlik yada boş vermişlik şimdiye kadar bitmemesinin başka açıklaması olmaz.

Ben aslinda Oguz transferini cok elzem görümüyordum ve 4 milyondan fazla verilmesine karsiydim

Ama sen cikip Oguz keske bizde oynasa diyip sonra 1.5 ay ugrasip cocugu alamayip fbye kaptirirsan tepkinin babasini yersin

Galatasaray markası altında kampa katılıp taraftar dreamini yaşıyorlar sadece

Ama icraate gelince koca bir 0 😂

Her sene 10 adam gelsin 20 adam gönderilsin ne güzel istekler be sizdekiler

Erden Timur hatalı olsada oluşturduğu kadro 102 puanla rekor kırdı bırak şampiyonluğu. Aynı Dursun Özbek’in Feghoulisinden daha 2 sezon önce anca kurtulabildik..

Barış ve Kerem gitse yerini doldurman mümkün bile değil büyük takımlar oyuncu satmadan o mevkiyi doldurup oyuncu satıyorlar bizdeki oyuncu alamadığı gibi üstüne Kerem + Barış'ı yollar para kazandık diye sevinir yabancı kuralından harap oluruz.
Keremden öyle ahım şahım paralar kazanmayacaksın ki.Zahanın 2 yıllık parasını ancak ve ancak çıkartırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt