Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hojbjerg fenere gittiği gün göreceğim adamların ilk teklifi 12 m euro biz Mctominay için 8 m euro teklif ediyoruz.

Abi adam sana vermiyor neyini anlamiyorsunuz ya? Bende tutmuyorum yönetimi. Bak febe‘ye giderse kaça gidecek bize gelirse kaça gelecek şimdiden söylebilirim mesela.

Özellikle yerli oyuncu alma konusunda yönetime hiç bir laf edemem çünkü hangi yönetimde olursa olsun haksız rekabet var ortada.

Karşı tarafa 3-4 milyona bıraktığı adam için senden 6-7 istiyor. Veya onlar başka türlü aralarında hallediyor.

Gidin becerebiliyorsaniz su adamdan haklı bir transfer rekabeti çerçevesinde oyuncu alın. Fm oynuyorsunuz aklınızda ya

Ekli dosyayı görüntüle 252236
Şimdiye kadar vazgeçeceklerdi o zaman. Sonuçta belli bir işti bu. Benim derdim çalım falan değil bu arada. Oğuz'un Kerem vb. gittiğinde bize iyi olacağını düşünüyordum. Kısaca beğendiğim bir oyuncuydu. Senin dediğinde haklılık payı var ama o zaman bu kadar uğraşmayacaksın. Bana bırakın falan demeyeceksin mesela.

Oğuz'un yapacağı etki 1 sene içinde en az Kerem kadar olacaktır 2 gün sonra ama biz niye almadık diye ağlamayın.

Oğuz'a 6 m euro fazla diyen Kerem için 15 m euro istemesin ya da beklentisi olmasın Oğuz'a 4 veriyorsak Kerem'in de ederi en fazla 10'dur.

Eğer Kerem 10 m euro'dan fazla yapar diyorsanız Oğuz'da 4 m euro'dan fazla yapar.
Umut Oğuzu kaç maç izledin kapali savunmaya karşı napmis söyler misin? Fiziği iyi bende beğeniyorum ama büyük takım oyunu diye bişey var. Bir kere pas verme sıkıntısı var oğuz ile oyunu nasil yikican karşı kaleye ? Birseyi atıp tutuyorsunuz elinizde done yok

Abi adam sana vermiyor neyini anlamiyorsunuz ya? Bende tutmuyorum yönetimi. Bak febe‘ye giderse kaça gidecek bize gelirse kaça gelecek şimdiden söylebilirim mesela.

Özellikle yerli oyuncu alma konusunda yönetime hiç bir laf edemem çünkü hangi yönetimde olursa olsun haksız rekabet var ortada.

Karşı tarafa 3-4 milyona bıraktığı adam için senden 6-7 istiyor. Veya onlar başka türlü aralarında hallediyor.

Gidin becerebiliyorsaniz su adamdan haklı bir transfer rekabeti çerçevesinde oyuncu alın. Fm oynuyorsunuz aklınızda ya

Ekli dosyayı görüntüle 252236
Bu fotoğraf dün mü çekildi? Böyle olduğu belli değil mi zaten. Çıkıp isim vererek Oğuz Aydın çok iyi keşke bizde oynasa diyorsun, sonra başkan bana bırakın haberi yaptırıyor. Üstüne hoca da çıkıp her yer de Oğuz’u övüyor. Alamayacaksan hiçbir şekilde konuşmayacaksın rezil etmeyeceksin kimseyi

Şimdiye kadar vazgeçeceklerdi o zaman. Sonuçta belli bir işti bu. Benim derdim çalım falan değil bu arada. Oğuz'un Kerem vb. gittiğinde bize iyi olacağını düşünüyordum. Kısaca beğendiğim bir oyuncuydu. Senin dediğinde haklılık payı var ama o zaman bu kadar uğraşmayacaksın. Bana bırakın falan demeyeceksin mesela.
Halen ugrastigimizi nereden biliyorsun peki rdas? Evet bir ilgi oldu bunu Hoca da açıkladı zaten ama Alanyaspor’a belirli bir rakamin üstüne cikmayacagimizi de belirtmisti zaten basın. Ki bunu doğru buluyorum kimsenin elinde oyuncak olmamalıyız! Vermiyorsa vermiyor yapacak bir şey yok ille köpek gibi domalalim istiyor bazıları

Dün Doue yatınca McTominay kolpası, Fener’e Oğuz kaptırınca Hojbjerg’ten devam

Rennes başkanı ve doue menejeri de Fenerli mi o yüzden mi alamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt