Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiye kadar vazgeçeceklerdi o zaman. Sonuçta belli bir işti bu. Benim derdim çalım falan değil bu arada. Oğuz'un Kerem vb. gittiğinde bize iyi olacağını düşünüyordum. Kısaca beğendiğim bir oyuncuydu. Senin dediğinde haklılık payı var ama o zaman bu kadar uğraşmayacaksın. Bana bırakın falan demeyeceksin mesela.Abi adam sana vermiyor neyini anlamiyorsunuz ya? Bende tutmuyorum yönetimi. Bak febe‘ye giderse kaça gidecek bize gelirse kaça gelecek şimdiden söylebilirim mesela.
Özellikle yerli oyuncu alma konusunda yönetime hiç bir laf edemem çünkü hangi yönetimde olursa olsun haksız rekabet var ortada.
Karşı tarafa 3-4 milyona bıraktığı adam için senden 6-7 istiyor. Veya onlar başka türlü aralarında hallediyor.
Gidin becerebiliyorsaniz su adamdan haklı bir transfer rekabeti çerçevesinde oyuncu alın. Fm oynuyorsunuz aklınızda ya
Ekli dosyayı görüntüle 252236
İzle gör daha da düşük gösterecekler eğer febeye giderse. „Al Hasanim şu oyunculardan biri de sizin olsun“ diyebilir.Bunlara laf anlatamazsin. Levent örneği ortada. Biz devre arasi 2 verdik+bonuslar vs vardi. Daha ucuzuna aldi fb leventi
EURO yarin bitiyor ama bizim sag bek ihtiyacımız hala bitmedi.
Umut Oğuzu kaç maç izledin kapali savunmaya karşı napmis söyler misin? Fiziği iyi bende beğeniyorum ama büyük takım oyunu diye bişey var. Bir kere pas verme sıkıntısı var oğuz ile oyunu nasil yikican karşı kaleye ? Birseyi atıp tutuyorsunuz elinizde done yokOğuz'un yapacağı etki 1 sene içinde en az Kerem kadar olacaktır 2 gün sonra ama biz niye almadık diye ağlamayın.
Oğuz'a 6 m euro fazla diyen Kerem için 15 m euro istemesin ya da beklentisi olmasın Oğuz'a 4 veriyorsak Kerem'in de ederi en fazla 10'dur.
Eğer Kerem 10 m euro'dan fazla yapar diyorsanız Oğuz'da 4 m euro'dan fazla yapar.
Bu fotoğraf dün mü çekildi? Böyle olduğu belli değil mi zaten. Çıkıp isim vererek Oğuz Aydın çok iyi keşke bizde oynasa diyorsun, sonra başkan bana bırakın haberi yaptırıyor. Üstüne hoca da çıkıp her yer de Oğuz’u övüyor. Alamayacaksan hiçbir şekilde konuşmayacaksın rezil etmeyeceksin kimseyiAbi adam sana vermiyor neyini anlamiyorsunuz ya? Bende tutmuyorum yönetimi. Bak febe‘ye giderse kaça gidecek bize gelirse kaça gelecek şimdiden söylebilirim mesela.
Özellikle yerli oyuncu alma konusunda yönetime hiç bir laf edemem çünkü hangi yönetimde olursa olsun haksız rekabet var ortada.
Karşı tarafa 3-4 milyona bıraktığı adam için senden 6-7 istiyor. Veya onlar başka türlü aralarında hallediyor.
Gidin becerebiliyorsaniz su adamdan haklı bir transfer rekabeti çerçevesinde oyuncu alın. Fm oynuyorsunuz aklınızda ya
Ekli dosyayı görüntüle 252236
Halen ugrastigimizi nereden biliyorsun peki rdas? Evet bir ilgi oldu bunu Hoca da açıkladı zaten ama Alanyaspor’a belirli bir rakamin üstüne cikmayacagimizi de belirtmisti zaten basın. Ki bunu doğru buluyorum kimsenin elinde oyuncak olmamalıyız! Vermiyorsa vermiyor yapacak bir şey yok ille köpek gibi domalalim istiyor bazılarıŞimdiye kadar vazgeçeceklerdi o zaman. Sonuçta belli bir işti bu. Benim derdim çalım falan değil bu arada. Oğuz'un Kerem vb. gittiğinde bize iyi olacağını düşünüyordum. Kısaca beğendiğim bir oyuncuydu. Senin dediğinde haklılık payı var ama o zaman bu kadar uğraşmayacaksın. Bana bırakın falan demeyeceksin mesela.
aldılar bileOğuz Aydın için fener devrede diyorlar.