- 12 Ocak 2013
- 50.638
- 59.917
- 4.323
Bu yönetim bir bok yapamaz. Hepsi birbirinden beceriksiz, yeteneksiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop'da afalladı bu sezon ne yapacağını bilemedi,bir ter bastı . Bitsede gitsek modundaSuleymana hojbjerg sık talimatı gelmiş
Rasim de sallıyor
Kaynak nediraldılar bile
Rasim de sallıyor
kerem gidince göreceğim ben. çok büyük yerli sıkıntısı çekeceğizOguz büyük kayıp.
Bu çok yanlış bu arada Kerem CL'de oynamış iş yapmış biri, En az 3 sezondur düzenli çift hanel skor ve asist katkısı veren biri. Oğuz Aydın'ın ise iş yaptığı ilk sezon ve aralarında 2 sene var yani öyle çok bir farkta yok. O yüzden Kerem bir şeyleri kanıtladığı için gayet 13-15 istenir. Oğuz Aydın tek sezonluk katkı ve potansiyeline 5 milyon gayet yerinde ve daha fazlası da olmazdı. Oğuz Aydn'ı beğenen ve alınması gerektiğini düşünen biriyim Kerem gitme ihtimaline karşın. Ama Oğuz nere Kerem nere şu anda aralarında sıklet farkı var.Oğuz'un yapacağı etki 1 sene içinde en az Kerem kadar olacaktır 2 gün sonra ama biz niye almadık diye ağlamayın.
Oğuz'a 6 m euro fazla diyen Kerem için 15 m euro istemesin ya da beklentisi olmasın Oğuz'a 4 veriyorsak Kerem'in de ederi en fazla 10'dur.
Eğer Kerem 10 m euro'dan fazla yapar diyorsanız Oğuz'da 4 m euro'dan fazla yapar.
Abdülkerim gelmeden önce yorumlarım vardır bakabilirsiniz.Umut Oğuzu kaç maç izledin kapali savunmaya karşı napmis söyler misin? Fiziği iyi bende beğeniyorum ama büyük takım oyunu diye bişey var. Bir kere pas verme sıkıntısı var oğuz ile oyunu nasil yikican karşı kaleye ? Birseyi atıp tutuyorsunuz elinizde done yok
fbli duyumcularKaynak nedir
bu sene febeli muhabirlerde çok karavana attı.Emin olmayalım .Ayrıca 100 kişiden 90 nı oğuz o kadar para eder mi dedi burda .şimdi febe ilgileniyor diye ağlamamak lazımaldılar bile
4m euro eder.bu sene febeli muhabirlerde çok karavana attı.Emin olmayalım .Ayrıca 100 kişiden 90 nı oğuz o kadar para eder mi dedi burda .şimdi febe ilgileniyor diye ağlamamak lazım
kapı kapı sanchezle barışa alıcı arıyordur bunlar, sence öyle bi ihtimal var mı1 sag beke okeyim kimseyi yollamasinlar yeter
Dubois sahaya sicmasa sag bek bile istemezdim
Hojbjerg'i alamazsın o bütçelere dahi çıkamıyorsun İtalya defteri kapandı Atletico ve Dortmundla anlaşamazsa muhtemelen fenere imzaya gelecek çünkü o rakamlara dahi çıkamıyoruz.Dün Doue yatınca McTominay kolpası, Fener’e Oğuz kaptırınca Hojbjerg’ten devam