Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatipoğlu kim allah aşkına kim ciddiye alır bu herifi.

Oğuz'un yapacağı etki 1 sene içinde en az Kerem kadar olacaktır 2 gün sonra ama biz niye almadık diye ağlamayın.

Oğuz'a 6 m euro fazla diyen Kerem için 15 m euro istemesin ya da beklentisi olmasın Oğuz'a 4 veriyorsak Kerem'in de ederi en fazla 10'dur.

Eğer Kerem 10 m euro'dan fazla yapar diyorsanız Oğuz'da 4 m euro'dan fazla yapar.
Bu çok yanlış bu arada Kerem CL'de oynamış iş yapmış biri, En az 3 sezondur düzenli çift hanel skor ve asist katkısı veren biri. Oğuz Aydın'ın ise iş yaptığı ilk sezon ve aralarında 2 sene var yani öyle çok bir farkta yok. O yüzden Kerem bir şeyleri kanıtladığı için gayet 13-15 istenir. Oğuz Aydın tek sezonluk katkı ve potansiyeline 5 milyon gayet yerinde ve daha fazlası da olmazdı. Oğuz Aydn'ı beğenen ve alınması gerektiğini düşünen biriyim Kerem gitme ihtimaline karşın. Ama Oğuz nere Kerem nere şu anda aralarında sıklet farkı var.

Umut Oğuzu kaç maç izledin kapali savunmaya karşı napmis söyler misin? Fiziği iyi bende beğeniyorum ama büyük takım oyunu diye bişey var. Bir kere pas verme sıkıntısı var oğuz ile oyunu nasil yikican karşı kaleye ? Birseyi atıp tutuyorsunuz elinizde done yok
Abdülkerim gelmeden önce yorumlarım vardır bakabilirsiniz.

Bir oyuncu alırken hangi takımda, hangi hocayla, hangi sistemle oynadığına bakarak alınır.

Abdülkerim gelirken Konyaspor defansı 30-35 önde oynayıp ön alan baskısı yapıyorlardı bu yüzden Abdülkerim'de o dönem zorunluluk demiştim çünkü tam büyük stoper adayı olmuştu.

Keza Okan hocanın sisteminde Vedat Muriqi'nin parlayıp alınamaması gibi.

Alanyaspor'da Fatih Tekke sonrası benzer oyun yapısı var pres futbolu + top kaptıktan hızlı bir şekilde rakip kaleye yönelmeleri.

Gidip Yasin Özcan'ı almam sistem takımı olmayan Kasımpaşa'dan alınmaz ama Fatih Tekke'nin elinde parlayan her sisteme uyabilecek bir çizgi oyuncusunu almamak hele ki pazarlığı bu kadar uzatmak 2 gün sonra rakiplerde Abdülkerim efektini gösterdiğini zaman kimse ama demeyecek.

1 sag beke okeyim kimseyi yollamasinlar yeter

Dubois sahaya sicmasa sag bek bile istemezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt