Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elde gönderilecek 7 8 topçu var cidden çok futbolcu var elimizde göndermeden aksiyon almak istemiyorlar gibi.

Kampta hoca son kararini verecek muhtemelen sonra gonderilenler olur. Tahminimce 15 20 güne pek birşey netleşmez.

Şu yabancı garabeti olmasa Yusuf demir ve morutan yedek olamaz mi? Bal gibide olur.

Hala 12 mi 14 mu tartışması yapiyoruz. Büyük liglerde neden serbest federasyon araştırsın...

Mctominay'a 10 m euro'ya zar zor çıkan kulüp ne Rabiot'u ne Hojbjerg'i ne de bu seviyede bir adamı indirebilir.

Bu paralara Amrabat bile gelmez neyden bahsediyoruz Haziran başı burun kıvrılan adam bile minimum 10 m euro bütçe gerektiren bir transfer.

kapı kapı sanchezle barışa alıcı arıyordur bunlar, sence öyle bi ihtimal var mı
kanat topçusu iyi araştırırsan 2. ligte bile bulabiliyorsun Misal Barış Kerem febe en az 5 6 verecek 4 senelik sözleşme 1,5 tan olsa 6 da o 5 bonservis olsa en az 11 milyon euro.Bu arada oğz gelirse 15 lil cengiz yada büyük ihtimal İrfanı satacaklar.Saçma hamle .

Halen ugrastigimizi nereden biliyorsun peki rdas? Evet bir ilgi oldu bunu Hoca da açıkladı zaten ama Alanyaspor’a belirli bir rakamin üstüne cikmayacagimizi de belirtmisti zaten basın. Ki bunu doğru buluyorum kimsenin elinde oyuncak olmamalıyız! Vermiyorsa vermiyor yapacak bir şey yok ille köpek gibi domalalim istiyor bazıları
En son çıkan haberde Oğuz Aydın için 5 milyon+ 750bin bonusa anlaşıldığı ve ödeme planının konuşulduğuydu. Dediğim gibi haklı olduğun taraflar var ve bu belirli bir şeydi o zaman "bana bırakın", "Oğuz iyi oyuncu, bizde oynasa" tarzı açıklamalar yapmamalılardı. Bu işte acemi- iş bilmez olduklarını gösteriyor.

Yok abi bu şahıslar gidecek

Ulan lig biteli 2 ay oldu erden batsı bitirmese yaptığımız transfer yok

Zanioloyu bile satamayıp anca kiralayabildiler

Sosyal medyada tepki olmasa emini de 2.5 a satıyolardı ki 1-2 hafta içinde bu rezalet gerçekleşecek gibi duruyo

Tete ve sergio yu gönderemediler

Barış için muhabirleri mamalayıp değerini aşağı çekme derdine düşmüşler

Lan adamlara bak değer yükseltmeye çalışacaklarına düşürmenin peşindeler

İhaneti burdan anlayabiliyoruz

Mctominay'a 10 m euro'ya zar zor çıkan kulüp ne Rabiot'u ne Hojbjerg'i ne de bu seviyede bir adamı indirebilir.

Bu paralara Amrabat bile gelmez neyden bahsediyoruz Haziran başı burun kıvrılan adam bile minimum 10 m euro bütçe gerektiren bir transfer.
ingiltere'den ancak okay yokuşlu'yu getirirler zaten

Geçen seneki hataları yapma lüksümüz yok çünkü beşiktaş taş gibi geliyor adamlar Rafa + Immobile çekti halen transferde yoğun uğraş sarf ediyorlar.

Öyle sağ beksiz, orta sahasız bir sistemde bu sefer şampiyon olamayız.

Hojbjerg'i alamazsın o bütçelere dahi çıkamıyorsun İtalya defteri kapandı Atletico ve Dortmundla anlaşamazsa muhtemelen fenere imzaya gelecek çünkü o rakamlara dahi çıkamıyoruz.
Oyalama kolpaları işte ya. McTominay’a 10 milyon bonservis önermek ne mesela, bu adamı alamayacağını şu rakamlara ben söylerim. Millet alışverişte görsün diye haber yaptırıyorlar. Hojbjerg de TR’ye gelmez.

Btw Oğuz için Haluklar 2 gün önce bizim rest çektiğimizi söylemişti, fener olayı da karşı rest gibi. Fenerle 6’ya anlaştık, oyuncu sizi istiyor verin alın gibi bir teklif gelecek diye düşünüyorum

Malesef ki yine yanılmadım. Bence çok geç olmadan Guido Rodriguez veya Nicolas Dominguez ile anlaşalım. McTominay ve Höjbjerg Galatasaray ve Türkiyeye asla gelmeyecek kalitede oyuncular.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt