Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mctominay'a 10 m euro'ya zar zor çıkan kulüp ne Rabiot'u ne Hojbjerg'i ne de bu seviyede bir adamı indirebilir.

Bu paralara Amrabat bile gelmez neyden bahsediyoruz.
Rodopun bi duyumuna ‘yalan soyleyeni şişeye oturtsunlar mi yazdim diye engellemiş beni.

Daha barış mi oynicak ziyech mi
Kerem mi oynicak zaha mi karar veremiyoruz üstüne bide 6m verip Oğuzu alın diyorsunuz. Siz akillanmazsiniz
yüzde doksanımız 2 iyi transfere fitti. iyi bir sağ bek ve iyi bir orta saha.Oğuzu bende isterdim ama 2 ve 8 ok daha fazla istiyorum

Florya peşkeş çekildi görev tamamlandı.

Gerisi bir yerlerinde bile değil taraftar filan umurlarında değil.

Geçen seneki hataları yapma lüksümüz yok çünkü beşiktaş taş gibi geliyor adamlar Rafa + Immobile çekti halen transferde yoğun uğraş sarf ediyorlar.

Öyle sağ beksiz, orta sahasız bir sistemde bu sefer şampiyon olamayız.
bejeke 2 transferle 50 puanlık farkı kapatabilirse tebrik ederim.

Oğuz için kaç isteniyorsa alınmalı bu arada çocuk fizikli ve gayet iyi. Elmas malı fazladan istenen 3 kuruş için gitti Gedsonu almadı kaç senedir orta saha bulamıyoruz. Barış elde tutamıyacamız belli seneye gidecek, oğuz birebir olmasada tarzları benzer al hazırla işte. Oğuz için zaten 4m gözden çıkarmışız adamlar 6 filan istiyor belli aradaki 2m için ah vah ederiz daha sonra.

mali koç abdülkerimde 3 kuruşun pazarlığını yaptı belki şampiyonluğa mal oldu.

yönetim zaten mal şunlar 2 3 kuruşun hesabını yapsa ne olacak iyi oyuncuları aldırmak lazım 3 5 bakmadan.

bejeke 2 transferle 50 puanlık farkı kapatabilirse tebrik ederim.
2 transfer değil daha yapacaklar onların kadro bizim kadroya yetişmesine halen uzun süreçleri var ama aradaki makası kapatıyorlar.

En azından yöneticileri buna uğraşıyor bizimkiler gibi pilav yiyip Florya'yı peşkeş çekip Ada işleriyle uğraşmıyorlar.

Real Madrid şampiyonlar ligini aldı dünyanın en büyük kulübü olmaya devam ediyorlar şampiyonlar ligi alan kadroya Mbappe filan ne gerek vardı dimi

Mctominay'a 10 m euro'ya zar zor çıkan kulüp ne Rabiot'u ne Hojbjerg'i ne de bu seviyede bir adamı indirebilir.

Bu paralara Amrabat bile gelmez neyden bahsediyoruz Haziran başı burun kıvrılan adam bile minimum 10 m euro bütçe gerektiren bir transfer.
İşi bilen scoutlar 2-3 e de efsane bir ortasaha bulabilir.

Parlamış göz önündeki topçuları almak marifet değil.

Gitsinler güney amerika kupasında oynamış topçulardan ciğersiz ayağı temiz bir tane getirsiler eminim iş yapar.

Preciado gibi adamlar 2-3 m eurolara satılıyor iyi bir scoutla bu takım uçar çok zor değil...

Gitsinler güney amerika kupasında oynamış topçulardan ciğersiz ayağı temiz bir tane getirsiler eminim iş yapar.

Preciado gibi adamlar 2-3 m eurolara satılıyor iyi bir scoutla bu takım uçar çok zor değil...
Haziran 24'de getiseler kimse itiraz etmez bu saatten sonra A seviye oyuncu altı büyük kaosa sürükler.

Iyi sukur Fener almis Oguz'u artik cebimizde ekstradan 5 milyon euro var simdi orta saha transferinde en az 15 milyon euro ile gidip pazarlik yapabiliriz.

2-3’e orta saha bulunur işi koca bir kolpa artık. 2-3’e aldığın orta sahayı kendin eğitmen gerekiyor. Chelsea 17-18 yaşındaki bebelere çift hane veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt