Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.615
- 16.109
- 2.228
Öyle zaten rtaş.aslında o muhabirlerinde ben ciddi anlamla mamalandığına inanıyorum artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle zaten rtaş.aslında o muhabirlerinde ben ciddi anlamla mamalandığına inanıyorum artık
fb aldıtatildeyim diye fazla takip etmiyorum
oguz aydin olmuyor mu
Alanya tatilini kulübe fatura etmek için yapılmış bir tezgah olmasın bu
benim en çok korktuğumda bu konu aslında.Çünkü Okan Buruk gibi bir değeri tıp Erden Başkan gibi haracayabilecek medya manipilasyon gücüne sahip bunlarOkan Buruk halen burda, simdi Dursun butun yuku onun ustunde yikma pesinde.
İcimizden halledelim diycek. Daha kotusu sirf aldik demek icin dandik bi oyuncuya okuz gibi para odeyecek. Kendi cuzdani gibi bizim paralarimizi oraya buraya sacacak.
Erdene de yalvardık resmen ona rağmen gitti, gittiğinde böyle olacağını bildiği halde ateşe attı gitti.Erden Abinin ahı yerde kalmayacak intikamını alacağız, GİDECEKSİNİZ!
DURMASIN.
O gelirlerin üstüne,Localaları sat
Kombineleri sat
Boey sat
Sponsorlukları al
Maç günü gelirleri tavan yapsın
Şampiyon ol
Şampiyonlar liginden para aksın
Şampiyonlar ligi maç günü hasılatın artsın
Ama halen para yok...
Ersun analimYanalım mi beraber
gitmeyipte ne yapsın adam 100 yaşındaki azrailin canını almayı unuttuğu taner aşkın neler dedi ERden BaşkanaErdene de yalvardık resmen ona rağmen gitti, gittiğinde böyle olacağını bildiği halde ateşe attı gitti.
Gec bile kaldikYangın var
Hakanım alıntı yapılan şahıs düzgün değil sil istersen boş yere yangından mahrum kalma yangına desteğe ihtiyaç var.
Doğru, iyi iletişim kurmak gerek zaten bunu yapamadılar. Taraftarın güven duyduğu bir yönetici profili olması lazım ama bu yok.Reis milletin isyanı buna değil mi zaten. Hersene aynı terane. Şakşakçı 3 5 puşta ısmarlama haber geçiyorlar beklentiyi tavan yaptırıyorlar sonra yangın çıkınca taraftar bize baskı yapıyor elimiz güçsüzleşiyor. Madem öyle hiç bulaşmayacaklar bu isimlere yada soracaklar baktılar fark uçuk mu senin düşüncenle hiç oralı olmayacaklar. 6 ay bir tek isim bile çalışmamış adamlar. Geniş liste falan fasa fiso
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY