Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Hoca keşke açık açık konuşsa, hocada da büyük hata var. Niye koruyorsun arkadaş, sana bir şey diyebilecek halleri mi var sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Eray Emeklier mi yoksaspacedeki eray denilen adam çok doğru konuşuyor.an itibariyle 50 bini geçti
Dün Haluklar bunun tehlikesinden söz etmişti İngiltere dönüşünde şeffaf olup medyaya karşı hemen konuşmaları gerekiyor diye özellikle üstüne çizmişlerdi.Yalnız bir şeyler saçma değil mi?
Dün Manchester’a gidiyoruz haberi yayılmasa şu tepki olmazdı, naptıklarının farkındalar mı acaba?
LAAANN SUUUSSSSDursun özbek'in ateşli savunmacıları ha.
her yerdeler yaw burda bile var :d
Zaten bizim üçlü orta saha oynamamız lazım.Okan hocanın bu üçlü orta saha oynatmama inadı başını yiyecek.
Bu yönetici beceriksizliği bu taraftar kafasıyla zaten bizim işimiz zor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi hesapspacedeki eray denilen adam çok doğru konuşuyor.an itibariyle 50 bini geçti
dün demiştim ama bu haberi yaptırıp gtlerine baka baka geri dönerlerse küfür kıyamet başlar diyeYalnız bir şeyler saçma değil mi?
Dün Manchester’a gidiyoruz haberi yayılmasa şu tepki olmazdı, naptıklarının farkındalar mı acaba?
bilmiyorum ama süper konuşuyor@Eray Emeklier mi yoksa
spacede dinliyorum renktaşHangi hesap
Ahmed arif ağabeyin geri dönmesi gerekDursun özbek'in ateşli savunmacıları ha.
her yerdeler yaw burda bile var :d

Yalnız bir şeyler saçma değil mi?
@Ahmed Arif Kesen i anlamakAhmed arif ağabeyin geri dönmesi gerek