Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne dursun istifa eder nede taraftar bu yangını devam ettirir yarın herşey unutulur beklemeye devam ederi bu adam sizin dediğiniz gibiyse anasına sövseniz Florya’yı satmadan gitmez

1 ay once amrabat begenilmiyordu :asd:

hojbjerg ve amrabat bunlarin max getirebilecegi 2 adam bence onlarin da ederlerinin 1.5 katini falan verip getirebilirler ikna kabiliyetinden degil

1 ay once amrabat begenilmiyordu :asd:

hojbjerg ve amrabat bunlarin getirebilecegi 2 adam bence onlarin da ederlerinin 1.5 katini falan verip getirebilirler ikna kabiliyetinden degil
Hojbergi getiremezler amrabat bi ihtimal hojbergi asla getiremezler ayrıca erden Timur olsa gene gelmez paradesten daha zor adam o rabiot gelir parayı basarsın imza parası maaş cart curt gelir tominay da aynı şekilde

satsa gidecek zaten, başka misyonu kalmıyor anladığım kadarıyla
Valla rtaş nasıl bişeyin içindeyiz bilmiyorum ama bu adam asla istifa etmez çıkar yarın Galatasaraylı kardeşlerim bunlar içimizdeki bizi karıştırmaya çalışan yabancı güruhlar der bişey yokmuş gibi yoluna bakar bu Twitter hashtag falan Fasa fiso hiç bişey çıkmaz

Süper ligden beğendiğiniz ortasaha oyuncusu var mı? Amrabat, Hojbjerg falan geçin bu isimleri

Valla rtaş nasıl bişeyin içindeyiz bilmiyorum ama bu adam asla istifa etmez çıkar yarın Galatasaraylı kardeşlerim bunlar içimizdeki bizi karıştırmaya çalışan yabancı güruhlar der bişey yokmuş gibi yoluna bakar bu Twitter hashtag falan Fasa fiso hiç bişey çıkmaz
Twitter'dan sonraki olay tribünde olacak zaten o zamanda sessiz kalsın da göreyim nazik poposunu

Süper ligden beğendiğiniz ortasaha oyuncusu var mı? Amrabat, Hojbjerg falan geçin bu isimleri
1720887640589.webp

tabi canım gitmez, 2018'de zar zor kurtulduk. yapıştı mı bırakmıyor muhterem

Ben beklentimi düşürdüm, sadece ana avrat küfredeceğim günü bekliyorum.

Bunlar bekler bekler sonunda gidip zeki yi amrabatı falan getirip aldık sişte diye bir de şov yaparlar..

Twitter'dan sonraki olay tribünde olacak zaten o zamanda sessiz kalsın da göreyim nazik poposunu
Abartı gibi olacak ama üstüne yürünmeli korku salmalı anca öyle istifa eder ciddi şekilde kayış atmalı taraftar da canının tehlike de olduğunu düşünüp bırakmalı yoksa devam eder bu adam

Mctominay dan ziyade bize, wendel yada gustavo hammer tarzı ortasaha oyuncusu lazım. Heleki ceza sahası dışından gol vuruşu yapamayan ortasaha almasakta olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt