Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Twitter işleri, 7/24 telefon elinde twit atan insanların kendilerini önemli hissetmelerini sağlamak dışında bir işe yaramıyor kanımca.
2 gündür diyorum

HEPSİ boykot edilmeli - ciddi şekilde hem de

o halı altlarından çekildi mi ne lduklarını şaşırırlar "ya gökhan ne oldu ya 450 izleyici var -millet tailde heralde" falan diye apışıp kalırlar falan.

harbiden bunu yapmak lazım - çok beleşten insan uyutmacaya giriyor iş artık.

Zaha, Tete, Dubois, Cicaldau, Oliveira ve Ross gibi hemen elden cikarilmasi gereken ve para edecek olan yabanci oyuncular var. Yerli olarak az bucuk para getirecek Halil, Taylan, Kazimcan ve kalmak istemiyorsa ciddi bir bonservis bedeli kazandirmasi muhtemel Emin var.

Oyuncu satma konusunda bu kadar beceriksiz olunmaz. Ilk 11'e yabanci sag bek, yabanci 8 numara ve yabanci 10 numara getirip yedek olarak yerli sag bek, yerli sol bek ve yerli kanat oyuncusu getirmeniz gerekiyor.

Üst düzey oyuncu alacaksan parayi vereceksin. Muslera, Nelsson, Sanchez, Torreira, Ziyech, Mertens, Icardi ve Batshuayi gibi üst düzey futbolculari öyle sudan ucuza getirmedin, getiremezsin zaten.

Daha önce de yazdim oguz da potansiyel var iyi topcu ve daha da gelisecek

Ama oguz adinda Galatasarayli olmaz oguz cetin den almistir adini

Attigi penalti golünden sonra crespo’nun sevincini yapacak kadar fenerli oldugunu düsünüyorum ve süphelerim var bu konu da
Aynen hocam haklısın dünyadaki ilk Oğuz ismi Oğuz Çetin sayesinde ülkemize giriş yaptı. Bunun öncesinde zaten Oğuz diye bir isim yoktu.

Yasaklı kaynaklar havada uçuşurken GSC yönetimi

1720889196021.webp

Yesin seni tulumbacılar, çakallı menemen gibi
Bütün faturaların tıkansın, topa tutasın gibi
Çöküp çamurlu derelerde düşesin, layoş gibi

zaha ve ziyech ile yollar ayrılmalı

Kerem gider ise icardi ile de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt