Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wendel nasıl bir topçu

bjkye gelen fernandese mi benziyor yoksa

Sinan Yılmaz: 352'nin, 3lü orta sahasının ofansif 8 numarası. Klasik brezilyalı, bazı özellikleri Lincoln'e benziyor ama o kdr hücumcu değil, savunma disiplini var, Fred'e benziyor. Ofansif, yaratıcılığı yüksek 8 numara. İkili mücadelelerde zayıf kalıyor. 2linin 8 numarası değil, 3lünün 8 numarasını oynuyor, arkada merkezde daha defansif bir 6 numarayla oynuyor.

çok zeki, yaratıcı, dripling meziyeti olan, savunmada da genelde pas kesen, ikili mücadeleye çok girmek istemeyen, Alan kapatıcı özelliği olmayan bir oyuncu.

Bunu ben 1 haftadır söylüyorum hatta listelerindeki ilk 2 sıradaki oyunculardan biri Hojbjerg diğeride İbrahim Sangare ikisinden birini almaya çalışıyorlar.

Dış basından haberler taşıması güzel ama kendi kaynağı epey kötüymüş belli ki.

Bir de para var deyip hocayı kandırmışlar.
Köhn’ün taksidini ödeyecek para yok ortada

Dış basından haberler taşıması güzel ama kendi kaynağı epey kötüymüş belli ki.
Kaynağı kim bilmiyorum ama doğru söylemiş Hojbjerg için adamlar 12 m euro net bonservis teklif etmişler bir yandan da İbrahim Sangare zorluyorlar muhtemelen Hojbjerg'in kararını bekliyorlar.

6-8 numara için 15-20 m euro arası bütçeleri var daha zorlayacaklar.

Sinan Yılmaz: 352'nin, 3lü orta sahasının ofansif 8 numarası. Klasik brezilyalı, bazı özellikleri Lincoln'e benziyor ama o kdr hücumcu değil, savunma disiplini var, Fred'e benziyor. Ofansif, yaratıcılığı yüksek 8 numara. İkili mücadelelerde zayıf kalıyor. 2linin 8 numarası değil, 3lünün 8 numarasını oynuyor, arkada merkezde daha defansif bir 6 numarayla oynuyor.

çok zeki, yaratıcı, dripling meziyeti olan, savunmada da genelde pas kesen, ikili mücadeleye çok girmek istemeyen, Alan kapatıcı özelliği olmayan bir oyuncu.

oliveira o zaman

Kaynağı kim bilmiyorum ama doğru söylemiş Hojbjerg için adamlar 12 m euro net bonservis teklif etmişler bir yandan da İbrahim Sangare zorluyorlar muhtemelen Hojbjerg'in kararını bekliyorlar.

6-8 numara için 15-20 m euro arası bütçeleri var.
Yok yok onun için demedim, ilk twiti için dedim, ilk twiti ile ikincisi bağlam olarak alakasız yani

Bugün 14'ü oldu. Maça son bir gün. Yusuf show izleyelim bakalım.

10 numara lazım olur piyasada 10 numara çok az
santrafor lazım olur çok az
kaleci lazım olur hiç yok
bek dediğin çok ender
ulan orta saha da mı yok

Tump konusuna yazdığım mesajı buraya da ekleyeyim de doğru başlıkta da olsun mesaj.

Okan hocanın tarifine göre alabileceğimiz oyuncular Soler, Felix Nmecha, Carlos Alcaraz(Juve'de kiralıktı pek tutmadı orada da o yüzden piyasası da düşmüştür), Zalazar, Dominguez bunlardan bitini alabiliriz.
Bu isimler de orta saha listesinde olabilir gidilebilir bir ihtimal.

Okay Yokuşluyu 1.5-2 m euro'ya bitirebiliriz böylelikle Dursun Özbek bankalar birliği için kumbaraya para atabilir.

Adminim bizim muhabirlere bakacaksak herif icin ibiza da diyen var sevgilisi 5-6 saat once bodrumdan story atmis :asd: yani ben net olarak o kadar çok isteyecegini sanmiyorum 6 -7 gibi.
Maaşını bıraktım zaten bizimkiler kimseye 20 milyon Euro vermeyecektir

Haluk: Rennes tamam, Doue ile anlaşılamadı diyor.
Bct: Doue tamam, Rennes ile anlaşılamadı diyor.

Bir muhabir çıkar da Rennes ve Doue tamam, Galatasaray yönetimi kendi içinde anlaşamadı derse transferi yatırıp önümüze bakabiliriz.

Kelleci tam gs nin ihtiyacı diyordu dün sinanın anlattigi adamsa bu nasıl bizim ihtiyacımız oluyor ya :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt