Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu arada Oğuz'a 5 m euro teklif ettiğimizede ihtimal vermemeye başladım muhabirler ısmarlama haber yapmayı seviyorlar yalan yok artık kimseye güven duymuyorum.
Biz vermediysek bjk verdi 4 civari ona niye satmamislar? Dupe düz kurmaca oyun. Biz Gs yi oyalarız Ali ağam oyuncu size rezerve olayından başka birşey değil

Bırakın artık Oğuz muhabbetini hocada kendi ağızıyla dedi 2 net transfere ihtiyacımız var vaktimiz var aceleci olup boş adam almak istemiyoruz dedi belliki hocanın da kafasında bir plan program var bakalım göreceğiz iyisi kötüsü ne olcak zaten böyle giderse beceremezlerse maks 1 ay içinde istifa ederler
Ben 10 sayfa önce dedim bırakmazlar Oğuzu , takımda birtane bile kanat yok , haklılar da

Biz vermediysek bjk verdi 4 civari ona niye satmamislar? Dupe düz kurmaca oyun. Biz Gs yi oyalarız Ali ağam oyuncu size rezerve olayından başka birşey değil
Aynen durum bunun özeti bilerek kasti yapılmış bir durum Alanya başkanı zaten sağlam f5 köpeği ayrıca cidden bu Oğuz muhabbeti nereden çıktı bilmiyorum ama süper ligde bu adama gerçekten ihtiyacı olmayan tek takım biziz 4-5 tane kanat oyuncumuz var hepside süper ligin üstünde isimler

Bırakın artık Oğuz muhabbetini hocada kendi ağızıyla dedi 2 net transfere ihtiyacımız var vaktimiz var aceleci olup boş adam almak istemiyoruz dedi belliki hocanın da kafasında bir plan program var bakalım göreceğiz iyisi kötüsü ne olcak zaten böyle giderse beceremezlerse maks 1 ay içinde istifa ederler
O son cumleyi yapmazlar işte rtaş.

Ben 10 sayfa önce dedim bırakmazlar Oğuzu , takımda birtane bile kanat yok , haklılar da
Alsınlar bakalım göreceğiz bu işin sonunuda kusura bakmayın abi 5 milyon Euro nerden baksan 200 milyon tl ye yakın maliyet ihtiyacımı olmayan bir bölgeye gömmem şahsen

Bu iktidar koltuklarında tılsım mı var arkadaş oturan saçmalıyor ve bırakmak istemiyor

Onlarda Rashica var öyle çok acil ihtiyaçları yok Rafa'da geldi 2 tane driplingi fena olmayan adam var.
sola atarlar oğuz'u, atanmış muleka tarzı. rafa mertens gibi oynar, öne immobile. 2 genç-2 yaşlı ideal olanı olur. gerçi bunlar kafayı kırdı, kel de koydukça hoşlandı, di maria olmasa da birini alıp batıracaklar rachica'yı büyük ihtimal. bizim işimize gelir tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt