Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kim ne derse desin ben Okan hocaya güveniyorum yönetimdede art niyet olduğunu düşünmüyorum sadece beceriksizlik var iş bitirme konusunda zayıflar erden başkan o işleri hallediyordu güzelce bu sene böyle geçecek muhtemelen ama işin sonunda emin olun gülen biz oluruz iyiler her zaman kazanır

Bizim oguz'a ihtiyacimiz yok. Menerinde yok ama bedavaya gitmesin diye muhabirlere 5 m€ teklifi uydurdular teorisi.

Yangın hafiflerken biraz odun atayım da alevlensin.

Nevzat Dindar: "İki tane nokta atış transfer yapılacak. 13. olduğumuz sezon bu kadar yangın yoktu. Ne oldu iki sene şampiyonluk rahatsız mı etti ?."
Bu bugünkü yanginin sonunda kahve pişirirken çıkan alev değil mi? Eski alevden medet umma umutum 😂😂

2-8-10 bunlardan ikitanesi maliyetli 8 net
Biri genç olacak şekilde bitti
seneye başka Oğuzlar bulunur
Abi cidden Oğuz’a ihtiyacımız yok bak sen Yunus Akgün olsan Oğuz gelse bu takımda durmak istermisin durmazsın bir dakika bizim cidden kerem yunus barış gibi 3 tane Oğuz’u 20 ye katlıcak kanat oyuncumuz var ayrıca net söylüyorum Kerem nazlanıyor kalacak oda belli işte bizim ihtiyacımız olan sağ be ve orta saha oda gelir er geç

Gs yönetimi ciddi anlamda art niyetli davranıyor, taraftarını salak yerine koyuyor. Dün son dakika McTominay seferi diye lanse edilen İngiltere çıkarmasının fake olduğu ve anlaşmanın yakın dahi olmadığı o kadar belliydi ki...

Bu gece de 20 milyon eurodan aşağı almanın mümkün olmadığı Wendel ismini ortaya atıyorlar. Taraftar keriz mi ya, yer mi bu isimleri...

Çıkın adam gibi piyasa şu an çok pahalı, belirlediğimiz bütçeye daha kaliteli isimleri almak için biraz daha beklememiz gerekebilir gibi açıklamalar yapın, insanları salak sanmayın

Listede alınması imkansız olan Mc Tominay, Rabiot gibi isimlerden başka daha makul mantıklı alternatifleri yok muydu gerçekten?
İnsan bu kadar plansız programsız olmalarına şaşırıyor.
Kendi şirketlerinde böye yönetiyor olsalar muhtemelen batarlardı.

Transfer forumunda liseli tartışması yapmak doğru değil ama buradaki liselilerin bile populist soylemlerle savunmaya çalışmasından da belli olduğu gibi liselilerin çoğunun mantığı kulüp bizimdir, gerisi en fazla fandır şeklinde.
kulube parasını vererek bile uye bile yapmamaları da bunun bir göstergesi. Sadece bir liseden mezun olduğun için üyelik ve hatta fazlasına sahip olma hakkının olması da ayrı saçmalık.
kafaya bak. parası neyse verip üye olacakmış. kusura bakma kardeş galatasaray uyeligi o kadar ucuz degil.

irfancan'ı kim alacakmış avrupa şampiyonasındaki efsane performansından sonra, rizespor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt