Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene şampiyon olamayız. Bizim taraftar iyice bokunu çıkardı. Bu senede başarısız bir sezon olabilir. Önemli olan Galatasarayimizin değerleri ucuza gitmesin Galatasarayin parasi da boşa gitmesin.

Ama 4 sene ust uste olabilir renkdas. Ruzgar arkanda, sartlar senden yana, 90'lar soylemi bunlar. Dogru kullan, dogru hamleler yap, sampiyon omurgayi bozma ve hatta guclendir = sampiyonsun zaten.

100 kere yazmıştım 101. kez daha yazayım.
Süper ligten hiçbir yerli-yabancı oyuncu almam gider almanya belçika 2.ligten gurbetçi alırım olmadı altyapıdan çıkanları oynatırım.
Galatasaray düşmanı birilerine yaranmak için dolanan kulüp başkanlarına ve her fırsatta bize küfreden taraftarlarına gsnin eurolarının bol keseden verilmesini kabullenemiyorum.

bunu kriteri karşılamayan zaten 2-3 kulüp anca vardır onlarda kurunun yanında kaynasın artık yapacak birşey yok.

Kulübün seviyesi öyle fakir anlatılıyor ki artık şuna döndük millet hesap kitap yapmaktan forumdan birini ilerleyen yıllarda ekonomi bakanı olarak çıkartabiliriz.

Artık transferlere bu zeytinin hali gibi bakıyoruz.

Bizim orta saha 8 numarada halimiz bu zeytin gibi :asd:

Kulübün seviyesi öyle fakir anlatılıyor ki artık şuna döndük millet hesap kitap yapmaktan forumdan birini ilerleyen yıllarda ekonomi bakanı olarak çıkartabiliriz.

fakir kulüp olduğumuzu ouzbek bu sene sağolsun dibine kadar hissettirdi. 2006'lara döndük resmen! 300-400 bin euronun çingene pazarlığındayız bir sürü gelirimize rağmen, ouzbek kulübü çok utandırıyor bu yönetim biçimiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt