Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz gelmiyorsa açık ve net söylüyorum Kerem'in satılmasına şiddetle karşı saflara geçiyorum 25 m euro gibi ekstrem rakamlar gelmeyecekse kalması mecburidir.

Kapı gibi sözleşmesi var hoca, başkan bu kadar kendilerine güveniyorlarsa ikna etsin eğer başkan edemiyorsa istifa etsin yerine ikna kabiliyeti yüksek başka bir başkan buluruz.

herif bir defa alt yapıyla fark koyuyor.

Bizim sınıfın topçusu değil demek istiyorum, hiçbir şekilde kadroda olmamaları gerek
Ali bütün adamlar 70 overall üstü olsun istiyorsun da yok öyle bir dünya iste bu memlekette hiç yok. Kaliteli olan adamlarımız çok kaliteli, kalitesiz olanlar aşırı kötü. Arada uçurum var denge yok

Şimdi aklıma geldi hadi fener neyse, bjk hem musratiye hem muçiye 10ar milyon euro gömdü biz hala para konuşuyoruz

Şimdi aklıma geldi hadi fener neyse, bjk hem musratiye hem muçiye 10ar milyon euro gömdü biz hala para konuşuyoruz
Beşiktaş'ın Erden Timur'u da Hüseyin Yücel cebinde akrep yok bizim Metin Öztürk'e toplantı sırasında 2 kuruş para dök desen masanın altına saklanır.

Artık o da Hasan Arat'ın önüne geçti muhtemelen sonraki seçimlerde başkan adayı olarak görürüz.
GQ7IGN6WIAAfFS0

Beşiktaş'ın Erden Timur'u da Hüseyin Yücel cebinde akrep yok bizim Metin Öztürk'e toplantı sırasında 2 kuruş para dök desen masanın altına saklanır.

Artık o da Hasan Arat'ın önüne geçti muhtemelen sonraki seçimlerde başkan adayı olarak görürüz.
GQ7IGN6WIAAfFS0
Bu şovmen herifle Erden reisi bir tutma reis yav rica ediyorum 246 tane foto atmıs herif her yerden böyle bir itici şovmenlik olamaz

keçiören'in payı olmasa dursun barış alper'i satardı ama keçiören'e yüzde yirmi vermek dursun'a evlat acısı gibi koyar. o yuzden barış alper kesinlikle satılmaz.
Şimdi baktım barışı 2m Euro’ya almışız alt lig takımından. Oğuz Aydın 5m bedava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt