Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murhan Can Terzi'ye bak, Danimarkali gazeteciden görmeme ihtimali yok

Sergio bir yere gitmez gibi geliyor bana. Eğlence adamı anasını satayım. Takımdakiler de seviyor eğlenceli yönünü. Parayı alıp parti yapma sevdasında...

Sergio bir yere gitmez gibi geliyor bana. Eğlence adamı anasını satayım. Takımdakiler de seviyor eğlenceli yönünü. Parayı alıp parti yapma sevdasında...
Evet te 12 yabancı kuralını düşününce party adamlığı para etmiyor maalesef.
Bence gerçekten transfer kabiliyetimiz olmuş olsa Tete ve zaha'ya bile gerek yok.

Emekli olmak istiyorsa gitmesin, son parasini alir, lisansi cikarilmaz, B takimla antrenmana cikar.

Parasinin yarisini biz veririz gider bi yere diye dusunuyorum

Süleyman Rodop ve Kadir Çetinçalı ile antrenman sahasındaki görüntüleri izledim az önce Bu Nevzat'ın yönetimi canı pahasına korumasını anlamıyorum. Dursun'u koruyacağım diye diğer gazetecilerle de sürekli sürtüşme halinde.
Bir insan bu kadar kendini küçültemez ve değersizleştirmemeli.

Olm bu ne bicim soru gahahhshsh herifden 1-10 gibi siralama istiyo ortaligi karistircak

Bu Wendel olayı doğru mu ? Claudinho vardı birde 10 numaraları, bir cl maçında acayip hoşuma gitmişti adamın oyun tarzı. Suan aktiv durumları nedir bilemiyorum tabi.

Sat icardiyi barışı keremi abdülü

Çek fredi oğuzu taliscayi

Arkana yaslan sampiyonlugu izle
1720954708450.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt