Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni seneye yapılacak kadro mühendisliği korkutuyor. Bu sene 2 transfere kadro tamam da seneye icardi'nin durumu belirsiz kalacak mı gidecek mi durumu olacak, mertens bırakacak, muslera bırakabilir, barış alper yüksek ihtimal satılır seneye, davinson sanchez durumunu da aynı satılabilir sağlam bir yapılanma gerekiyor ama başımızda cenk ergün olursa alınacak oyuncular ve giren kontratlar sıkıntı olma ihtimali yüksek geliyor bana. Dursun yeni gelecek başkana yine sıkıntılı kadro bırakabilir.
Ben devre arasından itibaren yaprak dökümü bekliyorum, olası başarısızlıkta zaten dik durabilir miyiz muamma.

Bu sene içinden çıkılmayacak kontrat yapmasınlar kafi.

Fenerin maximin aldığı gibi maaşının bir bölümünü karşıla hemen al
Seko Fofana uçurur

Bir de Galatasaray hiç bir zaman bu aylarda topçulara 20+ öneren bir takım olmadı, olmayacak da. Astronomik satışlar yaparsak belki.

Orta saha konusunu ben eleştirmiyorum, benim eleştirim Doue ve Oğuz gibi genç topçuları bile alamamaya.

Orta saha konusu bugün zor, yarın da zor olacak, ağustosta da zor olacak. Orada ihtiyacımız olan adamı almamız açıkçası şansa bağlı. Bir şey olur bir oyuncu listeye koyulur vs

İş Ramos molde maçının sonucu bekliyor duruma gidiyor

ILK Aşkımdın sen
Yıllarca bende sakladım
GÜN gelir buluşuruz
DOĞAN güneş gibi gelirsin yanıma

Bu mallar ilerideki kadayiflari tasiyabilecek tek oyuncularini gondermek gibi bi salaklik yaparlar kesin

Bu mallar ilerideki kadayiflari tasiyabilecek tek oyuncularini gondermek gibi bi salaklik yaparlar kesin

Gedson bu sene bok gibi oynayabilir. Elin kadayıfına 6 verilen yerde keriz miyim diyip maaş talebinde bulunur bir kaç haftaya. Bu a karşılık da kabul görmeyince transfer döneminin sonuna doğru da transfer olur 12 milyona falan

Piyasaya haber saldılar, 20-25e satılacak diye de kimse yemedi attıkları yemi.

Ellerinde para edebilecek iki adam var zaten şimdi de Kılıçsoy’a 20 m Fulham teklif etti haberlerini yayıyorlar.

tominay ve hojbjerg iyiydi

4 5 sene kafamız rahat ederdi

iş etikleri yüksek çalışkan adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt