Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerizekalı mısın kardeşim sen Ali koç terörist başı mı?
Adam her yıl kulübü için 50m Euro veriyor, bu da kendileri için övülecek bir şey tabiki.
Aynı şeyi geçen sene Erden Timur yapıyordu, bu sene Hüseyin Yücel yapıyor.
Tuttuğun takıma beka sorunu diyen taraftarlarına terörist diyen adamı da savunma burada.

Gerizekalı mısın kardeşim sen Ali koç terörist başı mı?
Adam her yıl kulübü için 50m Euro veriyor, bu da kendileri için övülecek bir şey tabiki.
Aynı şeyi geçen sene Erden Timur yapıyordu, bu sene Hüseyin Yücel yapıyor.
Terörist dediğin şey illa silahlı saldırı mı yapması gerekiyor sana göre? O adamın yaptığı eylemleri görmüyor musun? Halkı birbirine düşürmeye çalışıyor her seferinde bu bi taraftar olma ile alakalı falan değil fanatiklik hiç değil.

Galatasaraylı zengin iş adamları nerede hastaghi açalım

Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın yapamayacağı transferi yok. Yeter ki istesin, bir şekilde kaynak bulunur. Nasıl ki diğer kulüpler bulduysa, biz de buluruz. Artık sıra bizde. Rehavete kapılmak yok, hayallerimiz çok büyük."
galatasarayli zengin isadamlarinin taaaa ...

kulubun kongre uyeleri gidecekleri adanın restorasyonu derdinde olunca başkan ve likayatsız yönetimi tabiki transferi önemsemiyor.
Ben ingilterede birisi ile görüstüklerini bile sanmıyorum muhtemelen kulubunden cebinden gezdiler geldiler.
Transfer yapmayı dusunduklerini de sanmıyorum. Hoca'nın acıklamaları da bu yonde. Olur da besiktas macı fena gecmezse yeni transferimiz berkan, dubois, zaha vs diyecekler. Sonrasında ingiltere artıklarından bir ya da iki oyuncu alıp gerekeni yaptık diyerek Okan hocaya topu atacaklar.

Takmın sol bek yedegi yok, as oyuncusu da son derece tartışılır. Sağ bek oyuncusu yok, dubois oynatmayı dusunuyorlarsa 15 km/s hızın uzerine cıkabilen her oyuncu ziyech-dubois kanadını otoban yapar.
8 numara Berkan diyenler var. Berkan iyi çocuk da eğer İtalyada bacak nakli yaptırmadıysa 2 maç sonra 3 metreye top atamadığında herkes sövmeye başlayacak.

Ayrıca takımın 10 numarası da su an 38 yaşında, harika bir adam olsa da son sezon sezon başında kötüydü sezon sonunda harikaydı, ondan önceki sezon sezon bası harikaydı, sezon sonu kötüydü. Su an bir yaş daha buyuk hali ile en fazla 20 maçta performans verir, kalan maçlarda Rafa silva'yı nasıl kaçırdık diye ağlarız. Çift forvet için de berkan-kerem-torreira asla olmayacak bir üçlü.

Bu sezon ile ilgili çok hayal kurmamak lazım.

Muazzam tespitler.
Şampiyon olduktan sonraki sürece bakıyorum yönetici açıklamaları,teknik adam açıklamaları ve taraftar yorumlarına bakıyorum gerçekten biz hiçbir zaman ne ekonomik olarak nede avrupada uzun süreli başarıyı yakalayamayız.

Öyle fırsatlar geliyorki elimizin tersiyle itiyoruz.
Başımızda şu genel kuruldaki Galatasaraylılıktan nasibini almamış dinazorları mutlu etmek için taklalar atan bir başkan ve yöneticiler var.
Bu takımın planlaması şampiyon olmamıza rağmen Allaha emanet yapılmış.Bu takımın eksikleri geçen seneden beri belliyken hiçbir çalışma yapılmamış.Genel kurulu mutlu etmek için taklalar atan adamlardan zaten çalışma bekleyemezsin.

Erden timur gibi bir adamı küstüren bu zihniyetten kurtulmadığımız müddetce bizim işimiz zor.
Adamlar kaç senedir şampiyon olamıyor ama başkanları muazzam paralar aktardığı için hala el üstünde tutuyorlar.
Bizim başımızdaki zihniyet hem başarılı hem para veren adamı tukaka yaptı.

Okan hocada geçen sene her maç muhteşem oynadığımızı zannediyor sanırım.Bu ne inat arkadaş.Ne bileyim her maç her takıma karşı anlamsız bir şekilde aynı pres yapılıyor.üçlü orta sahada dene.nasıl düzeltmiyor bunu aklım almıyor.

Yahu belki tarihin en çok gelir sağlandığı dönemde üstüne projeler falan takım iki sene üst üste şampiyon olmuş sonuç başkan ve yönetim istifa.Dursun özbek nasıl başardın bunu arkadaş.
En son uefa tepemizde demeye hiçmi utanmadın.
Ama işte her zaman söylerim sözde Galatasaraylı olduğun zaman olur bunlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gronbaek de iş yapmazsa Bodo oyuncusu önermeyi yasaklıcam forumda

Rennes de ne takım ha, hem hayvan gibi adam üretiyorlar, hem zenginler ama bir halt kazanamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt