Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentiyi muhabirler yükseltiyor evet ama yönetimin isine geliyor bu durum,taraftar oyalaniyor bu sekilde

Eski düzen’e geri dönülmeli

Bir haber düstügü an resmi site den yalanlanmali

Ayrica eski’ye göre artik sosyal medya daha fazla kullaniliyor,x’ten yalanlama bu kadar zor olmamali

Hamzaoglu dönemi 2 ay boyunca ibrahimovic ve meunier ile oyalandik,bir kisi de cikip yalanlamadi cünkü islerine geliyor

Sirf beklenti yükseliyor diye oyuncu begenilmiyor

Bana göre suan bizim orta sahamiza ndidi gelmis olsaydi transfer döneminin basinda takima kesinlikle katkisi olurdu

Ama beklenti goretzka mctominay ilkay hojberg oldugu icin baskalari begenilmez

Bunun sorumlusu yönetim

Oyuncu ile ilgilendigimiz zaman bile beklenti olusmasin diye yalanlamak kimseye zarar vermez

Eleştirdiğiniz kişilerin twitlerini foruma taşıyıp etkileşim vermek "küfretmeyin a..k" demek gibi bir şey.

Dün okan hocamın konuşmasını dinledim sakın kafayla ve gözümde malesef hamza hamzaoglu canlandı.

Galatasaraylı zengin iş adamları nerede hastaghi açalım

Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın yapamayacağı transferi yok. Yeter ki istesin, bir şekilde kaynak bulunur. Nasıl ki diğer kulüpler bulduysa, biz de buluruz. Artık sıra bizde. Rehavete kapılmak yok, hayallerimiz çok büyük."
Açacagın tag ile mi zenginler para verecek rtaş şu tag işini ne sanıyorsunuz ki yav acaba onu yapınca her şey düzeliyor :asd:

Metehanı kerem.demirbayi övecek kadar düştüysek bu büyük sıkıntı.Metehan genç belki gelirim de senin asla sağ bekin olamaz.efe ve Eyüp ten de birsey çıkacağını sanmıyorum.Hadi hepsini geçtim kerem.demirbay var ne demektir ya.Kerem oliviera denen vurdumduymazın bir tık mücadele edeni o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt