Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka lan Murphy?

Ajax modeli, Porto-Benfica modeli tam olarak bu.

Haa aldığın oyuncu tutar/tutmaz o ayrı konu. Ama bu pek çok kulübün uyguladığı bir stratejidir.

Orada 30'a sartığın oyuncuyu 1 milyona aldıydın ya :d

Yönetimi ve başkanı en sert eleştirenlerdenim de bu yazdığın saçmalık ötesi.
Murat ayni seviye adamla yerini nasıl doldurcan ya. 30m a sattığım adamın yerini 15m a bile dolduramazsin çünkü o adam zaten eşik atlamış etmiş. Sen yine onun 1-2 tık altini alıp işlemeye calisacaksin.

Boey gideli +165 gün oldu, hala sag bek bekliyoruz. Devre arasi hic bir alternatif planimizin olmamasi sasirtmadi ama yaz dönemi bile ortada ne liste var, ne bir calisma. Bu kadar uzun sürecek ne olabilir?

Sen temel 2 oyuncu alacagiz diyorsan onlarin seviyesi mevcut oyuncularin seviyesi gibi olmali. Son 2 yilda yaptigimiz bonservis harcamalari ortada. Cogunlukla elit kulüplerden oyuncular geldi.

Southampton gitti Alkmaar'da parlayan japon sag beki 7 milyona aldi, oyuncu yeterince bekledi diger teklifleri. O fiyatin altina birini alabilmen cok zor.

İbrahim Hatipoğlu: "Başkanımızla transferlerin kampa yetişeceğini biz söyledik. Talip olduğumuz oyuncuların hepsi Euro 2024 ve Copa America'da oynadıkları için şu an anlaşmamız mümkün değil. O açıklamaları yaparak hata yaptık."
Kim kaldı olum turnuvalarda oynayan kime sıkıyorsunuz siz :)

Ben bu yönetimden artık birşey beklemiyorum an itibariyle. Zaten benimsemiyor taraftar sizi bir de üzerine açıklamalara gel, " En uygun maliyet, daha düşük teklif, bütçemiz uygun değil, şartlarımız bu kadar, vs. vs."

Kim olduğunu bilmeden dinlesen Hatay'da, Antep'te yöneticilik yapıyor dersin. Galatasaray isminin altında eziliyorlar ama farkında değiller.

2 senedir şampiyon olup iskeletini de koruyan şu takıma yapacağınız 3'e 5'e bakmadan 2 kaliteli transfer 2 ! Sen çıkıp ne diyorsun maliyette maliyet. Tez zamanda kurtuluruz sizden inşallah.

İbrahim Hatipoğlu: "Başkanımızla transferlerin kampa yetişeceğini biz söyledik. Talip olduğumuz oyuncuların hepsi Euro 2024 ve Copa America'da oynadıkları için şu an anlaşmamız mümkün değil. O açıklamaları yaparak hata yaptık."
Simdi bir sey diyecegim olmayacak da talip oldugun adamlarin hepsi elendi rabiot dısında bir o baya ilerledi ne anlatiyorsun dayı ya hele scott gruptan bile çıkamadı

Bu ibo ve dursuna avrupadan futbolcu ismi sor 3 tane topçu sayamazlar çok ünlü topçular hariç. Bu adamlar futbolu yönetiyor işte

Oğuz gidince hemen çık birşeyler salla demişler belliki
Çok acil Copa Americada ismi sır gibi saklanan oyuncu bekliyorum
Sabrım kalmadı benim

İbrahim Hatipoğlu: "Bize güvensinler. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda en doğrusunu yapacağız. Bittiği zaman herkes değerlendirecek. Bize yapılan hakaretler üzüyor..."

Ne alakasi var abicim ya bonservis üzerinden oyuncu yorumluyorsun. Mert müldür şuan bizde banko oynar miydi oynamaz miydi? Adamlar 3m a aldi. Köhn parasına aldı kötü adam mi oldu o da şimdi?
Mert Müldür şuanki bizde oynar anca o da orda kimse yok diye.Yetersiz oyuncu baya yani , Boey gibi adamın yerini Mert Müldür'le dolduramazsın.Senin dediğin gibi transfer yapmamız için amacımızın olmaması lazım.1-2ye gidip fransa 2.liginden adam alırsın köhnle birlikte şampiyonlar ligi gruplarında 30 gol yeriz.30a as bekini sattıysan bu paranın minimum 3te 1ini o bölgeye harcamak zorundasın ki eli,ayağı düzgün adam alabilesin 3-4 milyona kim var mesela ? Ben 8+ya adam biliyorum ama bildiğim 3-4e kimse yok.Bu şekilde zaten her sene 5-10 milyon transfere harcamaya çalışırsak rakipler alır başını gider biz de 10 sene bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt