Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim kaldı olum turnuvalarda oynayan kime sıkıyorsunuz siz :)
Kolombiyalı bir oyuncu vardı adı çıkan acaba o mu? Lakin bence orada turnuva genelinden bahsetmek istedi ya yazan yada kendisi yanlış kelime kullanmış. Asıl fail açıklama "istesek getirebileceğimiz sağ bek ve orta saha var ama daha iyisi için uğraşıyoruz" açıklaması hatta fail demekte az olur tam bir epic fail.

Temmuzun ortası olmuş maliyet araştırması yapıyorlarmış efendiler. Bir defa oyuncu almadım satmadım, menejer değilim, ama transfer sezonundan önce hangi takımın hangi oyuncular için kaç para isteyeceğini 3 aşağı 5 yukarı tahmin ederdim. Mesela Arsenal satış konularında daha esnek bir kulüp ama Unıted öyle değil. Bir de sana gelebilecek ve gelemeyecek oyuncu var yani fiyat araştırması yapacağın oyuncu var yapamayacağın oyuncu var. Sana gelmesi %1 ihtimal olan adama fiyat sorsan ne olur. Yazık 6 ay önce takımın istekleri belliyken hiçbir hazırlık yapılmamış. Scout ekibi için de ayrıca söyleyeceklerim var onu bekletiyorum...

Geçen sene son güne kadar erdenede sallanıyordu. Şimdi transfer yapılır bu sınavı geçersin taraftar kabullenir önemli olan klubu yönetmek bakalım hakemler bizi dogradıgında napacak ibo
Erden timura yine bu dursun denen zat engel oldu. Limit doluyken bonservis harcamadan adama oyuncu al diyordu. Erden onlara 30 milyon boey parası+ 35 milyon şl parası ve bilet,forma satış rekoru bıraktı ama bu beceriksizler transfer yapmaktan acizler. Çileyi erden çekti bolluğu bunlara bıraktı

Abi yerini dolduramazsin diyorum ya anlasana şunu. Adamlar mbappe kaybetti hadi milyonlari var yerini doldursun da göreyim. Dolduramaz çünkü o eşikte alacaklari topçu yok. Bizimde boey eşiğinde alabileceğimiz bek yok. O paralar bizde yok. Boey yerine 15-20 verip adam alicaksin ve net adam olacak ki yeri dolsun
yav ben direkt boeyin ikamesini mi alalım diyorum anlatamıyorum sanırım , 2-3e alacağın adamın maximumu 5 olur o adamı 5 yaparsın en fazla o da köhn gibi bir adam olur.Parayla düzgün adam alırsan eli yüzü düzgün adam yazdım bir önceki mesajda da potansiyeli 8se zaten sana 4te bile gelse boey gibi üst seviyeye çıkarırsın bu kadar basit yani.Doue'yi alsan misal çıkar avrupada da oynar , köhn gibi bir adam alırsan maç başına 7 gol yersin clde bu kadar basit yani.Doue de hazır adam değil ama işte geliştireceksin , aynısı dedic için de geçerli.

Vay arkadas bizim space de fenomenler yayin acti
ali koc derbi sonrasinda stata geldginde dursun ozbek odasindaymis pusmus beklemis

Scott McTominay’in Menajeri Galatasaray'a şartlarını sundu;

Scott McTominay’in maliyeti:

• 10 milyon Euro maaş
• 25 milyon Euro bonservis

(Ajans 1905)
Mainoo ve bruno fernandes de yoklanmalı yeni 1 fiyat araştırması için ada çıkarması yapmalıyız futbolun yeni patronuyla

Mevcut yönetimin gerçekten acınası hali var

Bu liseli saçmalığı bitmezse her gelen başarının ardından iş bilmezler yüzünden hep acı çekmeye mahrum kalacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yav ben direkt boeyin ikamesini mi alalım diyorum anlatamıyorum sanırım , 2-3e alacağın adamın maximumu 5 olur o adamı 5 yaparsın en fazla o da köhn gibi bir adam olur.Parayla düzgün adam alırsan eli yüzü düzgün adam yazdım bir önceki mesajda da potansiyeli 8se zaten sana 4te bile gelse boey gibi üst seviyeye çıkarırsın bu kadar basit yani.Doue'yi alsan misal çıkar avrupada da oynar , köhn gibi bir adam alırsan maç başına 7 gol yersin clde bu kadar basit yani.Doue de hazır adam değil ama işte geliştireceksin , aynısı dedic için de geçerli.
Tamam işte 6-7m dan zirnik fazla vermiyorlar sagbek için. O fiyatlara doue gelirse dua ederiz ne diyim. Dedic falan hikaye o paralara

Hatipoglu'nun derhal kurtulmamiz gereken bir isim oldugu cok bariz.kimi getitirse getirsin galatasaraya hicbirsey katamiyacacak bir adam spor yapan apo gibi bir zihniyetten bi halt olmaz
Apo'ya o kadar sallıyoruz ki ben de hiç sevmem yaw Apo bile en azından yurtiçi transferini bitirirdi. En azından Oğuz Aydını alırdı. He tabi 7-8 Alanya ne isterse verirdi ama bitirirdi...

keşke bi turnuva falan olsa
Yokmu Asya'da falan
Adamların bahaneside kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt