Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.139
- 2.816
- 998
1 Eylül’e kadar her Allahın günü Galatasaray taraftarı şu modda olacak belli oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
McTominay ve Hojbjergin isimlerini de verdi. Bu ikiliden biri Fenerbahçe ya da Beşiktaş’a giderse o zaman göreceğiz bu isotçuyu.
Zurh hedef oyunculari alamiyorlar olmYabanci sag bek ve yabanci 8 numaranin yani sira sag bek yedegi olarak Zeki Celik ve sol bek yedegi olarak Ridvan Yilmaz veya Yasin Özcan alinmali. Zaha'yi gönderip 10 numara alamayacak olan bir yönetimden bu kadar hamle beklemek gercekci degil ama sayisal olarak büyük eksiklik var. Dubois-Turap ve Köhn-Kazimcan dörtlüsüyle sezona girmek üzereyiz.
Kemerburgaz’a bir model uygulamak icin bir tesis’i gezmislerBu adam ingiltereye niye gitti abi biri bana açıklasın
Gidip mctominayın ne kadar maaş istediğini sorup geri mi geldi
hedefte hic bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum. transfer calismasi bile yapmadilar muhtemelen.Zurh hedef oyunculari alamiyorlar olm
Sen yedeklerden bahsediyosun
Bu kdr toshack yeter
Baba ismi geçen oyuncuların hiçbiriyle ilgilenmiyoruz@Çapsızyönetimistemiyoruz Tag'ı açılmadan ne mctominay nede hojberg hepsi fasafiso üstad
Andre gomes bekliyorum ben.bu adamların hedef olduğunu da düşünmüyorum alamayacaklarını bildikleri için isim verip duruyorlar işte. Apar topar ingiltereye gitme işi de şov, bakın çalışıyoruz şovu.
Belki orada 3.kalibre bir herifle anlaşmışlardır. Muhtemelen de 20 gün sonra o herif gelecektir
Şehidimiz var caferimOkuyamadim ama sovdugunu dusunup likeladim
Mesele inanmak mı ? bende biliyorum alamayacagını bakkaldan 2 sakazı zor alır komitenin basındaki herif. Adam düpe düz yalan söylüyor taraftara bu meşru bir şey değil bunları yaparsan tepkide yersin. Ne yapalım istedigi yalanları atsın hayalleri satsın taraftara kendi haline bıraktık ya diyerek devammı? edelim bu kulubun bir degeri var hem ulusal, hem global. Bu makamın da oyle GS yetkilisi biryere davulla zurnayla gidiyorsa o adamı bitirmek için gider eli arkada baka baka donmez. Her dakika ismini sayıklamaz taraftar gibi sayıklarsa da bitiremezse rezil bir durum oluşturur imaj açısından.İnanma kardeşim sen herşeye inanıyor musun ben inanmiyorum. İbrahimoviç diyen adamdı Dursun onlara inaniyorsan sorun sende
Hepsi yem reis , menejer bekliyoz , ucuz yolluBaba ismi geçen oyuncuların hiçbiriyle ilgilenmiyoruz
1 mağlubiyet daha alsak şampiyonluk gidiyordu.Mevcut kadro ve hoca ustuste galibiyet ve puan rekorları kırarak şampiyon oldu 2015le alakası olduğunu düşünmüyorum mevcut durumun..
lan sen övüyordun dursun u!hedefte hic bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum. transfer calismasi bile yapmadilar muhtemelen.
Yalan heryerlerine bulaşmış, transfer komitesinin ne işi varmış, transfer döneminde tesis işlerinde. Bunlar bizi hakkaten salak sanıyor.Kemerburgaz’a bir model uygulamak icin bir tesis’i gezmisler
hedef beke 10 milyon vermrm diyen adam 5 senedir üst düzey 2 ülkede oynamış zeki için kaç verecek de alacak yav. Akşındaki fiyat 1 milyon falandır. 1milyona da koklatırlar kralık alırlar o da bunlara zaten yeter florya alaşmasını yapıp arazi olacaklarZurh hedef oyunculari alamiyorlar olm
Sen yedeklerden bahsediyosun
Bu kdr toshack yeter
Son 2-3 günde yapilan aciklamalar ve Oguz transferinde yasanan skandallar hic bir sekilde güzellenemez. Milyonlarca insani kandirdilar gibi duruyor.lan sen övüyordun dursun u!
övebilir senden mi icazet alacaklan sen övüyordun dursun u!
seni ilgilendirmezövebilir senden mi icazet alacak