Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani çok film izleyince yeni bir film izlerken bir süre sonra ne olup biteceğini önceden tahmin etmeye başlarsın ya. Dün başkanın Oğuz Aydın için Okan Buruk'a "Oynatacaksan alayım" dediği muhabbetini görünce içimden "Beşiktaş alacak kesin, onlar da görüşüyordu" dedim. Sonra yok anında flaş çaktı dedim kesin Fener alacak, bu senaryoya bu daha uygun. Bugün haberleri görünce sinirden gülmeye başladım.

Üstüne bir de saçma sapan açıklama üstüne açıklama bugün. Milletin sinirli olduğunu anlamışlar ama ya neden sinirli olduğunu anlayacak kapasiteleri yok, ya da biliyorlar salak yerine koyuyorlar bizi. Kapasite daha olası çünkü azıcık kafası çalışan insan bilir ki karşında sinirlendirdiğin biri varsa, özrünü diler susarsın daha fazla uzatmazsın.

Minimum zararla bırakıp gitmeleri dışında bir beklentim yok bu yönetimden artık.

Ulan nerede iki transferi Havada rota değiştirip aynı uçakta getiren erden Timur nerede bu herifler

IMG_4121.webp

Hıyar ikram edilmiş gardrop Fuat gibi nöbet

Şimdi ciddi olacak olursak kimle bize yakın?
Burayi oku

Burayi oku

Müspet ivme diye yorumladım.

Bunlar sadece beceriksiz değil bunlar bu durum beceriksizlikle anlatılamaz sen kimsin ulan götü boklu maşalı köpekleriniz muhabirler üzerinden taraftara artistlik yapıyorsun . Galatasaraylılık sorgulamak nedir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt