Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Hakanla Batuhan altta bakHakan'ım boks antrenmanındasın heralde yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakanla Batuhan altta bakHakan'ım boks antrenmanındasın heralde yav![]()
Hele bizim Cenk önce final maçını izlesin, sonra Red light district de dahil tüm avrupayı gezsin tozsun. Acelesi yok reis.Adam yigen 8 no, cigersiz hücumcu bek
Rodri'yi aliyoruz o yuzden erken oyundan cikti.fabian ruizi mi alıyoruz

Kim geldi mi??
Min jae?Kim geldi mi??
Transferi de kız İsmet yapar artık. Oyuncuyla sabahlara kadar tango yapar sonra da zorla İstanbula getirir. Bıçakla!En son maliğin adamları hüsnüyü sordu Alim![]()
Bu vesileynen bombalı elmayla uçan düzceli arif(ahmed arif) ağabeye af isteyelimMaliğin elindeki bombalı armut gibi nöbet
Ben transferden vazgeçtim yeter ki elimizdeki hüsniye yi de kaçırmayalımdayımTransferi de kız İsmet yapar artık. Oyuncuyla sabahlara kadar tango yapar sonra da zorla İstanbula getirir. Bıçakla!
Talep ettik daha önceBu vesileynen bombalı elmayla uçan düzceli arif(ahmed arif) ağabeye af isteyelim
Burayi okuŞimdi ciddi olacak olursak kimle bize yakın?
Müspet ivme diye yorumladım.Burayi oku
Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Linz kenti yakınlarından Geinberg kasabasında kamp yapan sarı-kırmızılı takıma eşlik eden Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. İbrahim Hatipoğlu: "Cenk Ergün...www.gscimbom.com.tr
Mangalda iyi gider kanatlarSanırım şikeciler maximin i de aldı
Bu kadar kanatı ne yapacak bunlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Sarper YıldırımKöhn gibi herşeyden biraz yapan atletik ve genç adam alalım sağa
max bons: 5 m avro
Cenk otele hatun bakıyordur şimdi tinderdanAn itibariyle Euro 24 bitti.
Haydi Dursun transfer yap