- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
10 bin euro aylık ücrete tamam deriz@Murat Saylak scout sefi olarak Türkiyeye gelmeye sıcak bakıyor
fatih demirelli murhanı ikna ederse emre utkucana ihtiyacımız kalmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 bin euro aylık ücrete tamam deriz@Murat Saylak scout sefi olarak Türkiyeye gelmeye sıcak bakıyor
fatih demirelli murhanı ikna ederse emre utkucana ihtiyacımız kalmaz
Daha Copa America var.An itibariyle Euro 24 bitti.
Haydi Dursun transfer yap
Bugün 03:00’te bitiyor neyse kiDaha Copa America var.
Onumuz yarin acik cok sukur. Profesyonel dunyanin umulmadik bariyerlerini asip, bomba gibi transferler yapacagiz.Bugün 03:00’te bitiyor neyse ki
Bugun de yoklar herhalde. Olsa yayindan 30dk önce bilgilendirme yaparlardiBirazdan Haluk başlar
Galatasaray'da transfers ara gaz yaptı diye konuya girer 30 dakika İspanya maçını yorumlar 5 dakikada gündeme dair İbrahim Hatipoğlu açıklamalarını yaparlar.
En sonda da boşa yangın yapılıyor diye nasihat çekilir ve yayın biter.
Copa Amerika devam ediyor.An itibariyle Euro 24 bitti.
Haydi Dursun transfer yap
Hem Hatip konuştu hem de Euro varken program açamıyorlarsa sağlam korkmuşlar demektirBugun de yoklar herhalde. Olsa yayindan 30dk önce bilgilendirme yaparlardi
Saddam gibi saklaniyorlar
Kurusuna kadar alsa iyi,faiziyle alacakDursun verdiği parayı kuruşuna kadar geri alır. Erden timur veya ali koç gibi karşılıksız vermez kulübe
Hasan seni hiç yangın tayfanın arasında göreceğimi tahmin etmezdim.Copa Amerika devam ediyor.
ÖZEL | Ayrıca alacağımız oyuncuların tamamının Paris Olimpiyatlarına katılacağını öğrendim, bu nedenle Olimpiyatların bitmesi bekleniyor.

Bankalar birliğinden çıkmak adına Barış ve Keroyu satmak istiyor başkan. ve transfer yapılmayacakfabian ruizi mi alıyoruz
PP mi değiştirdim uygun olması açısındanHasan seni hiç yangın tayfanın arasında göreceğimi tahmin etmezdim.![]()
Ya birşey söylemek istiyorum mesele Erden Timur veya herhangi bir yönetici değil. Burada ki mesele bu Forum yöneticisinin yanlı tutumu.
Erden Timur ile ilgili en ufak bir iddia veya sataşmada sitenin admini hemen "bunu ispatlayın, ispatlayamazsanız o zaman susun" gibi tehditvari cümleler kurarak milleti susturuyor haklıdır da bu konuda.
Ama nedense Kulübümüzün başkanı ve diğer yöneticiler hakkında atılan tonlarca iftiraya karşı çıt ses çıkmıyor. Bu kişiler kulübümüzü temsil ediyor siz beğensenizde beğenmesenizde. Lütfen usturuplu kantarın topuzunu kaçırmadan eleştirelim.
Basliyor o saatte rtaşBugün 03:00’te bitiyor neyse ki