Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence mctominay de tam aradığımız herif değildimctominaydan falan iyi
başka bir şey yok elde o yüzden soru soruyorum ben de ama izleyen yok gibiVideolarla adam mı yorumlanır rtaş.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an Rus ligi Arap liginden hallicedir bence, veri olsa ne kadar doğrudur acabaAlamayız da hadi aldık diyelim
Wendel’in defansif aksiyonlarıyla ilgili güncel veri var mı
Sen zaten futboldan uzak oldugun icin no problemben simdiden razıyım
gedson fernandesin şut pas atan versiyonu ayagıda iyi driblingi varbence mctominay de tam aradığımız herif değildi
başka bir şey yok elde o yüzden soru soruyorum ben de ama izleyen yok gibi
Amirim, ben Okan hocanın diğer açıklamalarından hep çift 6 ile oynayacakmışız gibi düşündüm, ama en son açıklamasında hücuma yönelik 8 istediğini söyledi. Bu sebeple kafam karıştı benim. Daha hücumcu birisine bakıyorlar belli kiAlamayız da hadi aldık diyelim
Wendel’in defansif aksiyonlarıyla ilgili güncel veri var mı
şurda benım kadar futboldan anlayan 2 kisi varSen zaten futboldan uzak oldugun icin no problem
Muhtemelen Kerem ve menejeri masaya iyi bir teklif getiremedi.rodop: kerem 7 mılyon etmezken oguz nasıl etsin
Keremi gömmüş burda dediği lafa bak.rodop: kerem 7 mılyon etmezken oguz nasıl etsin
Bu şaka di mi

Masraf olmasın diye dursun teknik ekibi takim otobüsüyle yollamış 1,5 saatlik yol
Transferi ikna etmek için tüm takım gidiyor. O vakit Musiala hayırlı olsun.