Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
preciado noldu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
preciado noldu![]()
İlk maç 20 21 ağustos, kader maçıİnşallah bu sene min 8 ucl maçımız olur amin
Adam bütün 2.topları topluyo büyük takımlar için nimet resmen,ilk başta klopp bu çöpü niye aldı diye düşünüyodum izleyince niye aldığı çok net gözüküyoduÇapa bildiğin hatta bir ara yoklukta stoper falan oynatiyordu Klopp çok yanlış tercih olur
tutuklanma sebebi?Alinin ilk sportif direktörü comoli tutuklanmış.
Bunun parmağının olduğu tüm transferler ortaya çıkarılır da birileri göte gelir.
Arjantin'de yokmu ortasaha veya bekİlgilendiğimiz oyuncular ya Avrupa Şampiyonası'nda ya da Copa America'da denmesinden yola çıkarak Bentancur ile ilgilendiğimizi düşünüyorum.
Endo kim lanAdam bütün 2.topları topluyo büyük takımlar için nimet resmen,ilk başta klopp bu çöpü niye aldı diye düşünüyodum izleyince niye aldığı çok net gözüküyodu
Tor ve endo ile sürekli atak tazeleriz
2 saattir hala 27 dakika geçmişSaat hemen 3 olmalı
2 saattir hala 27 dakika geçmiş

Wendel in rusyadaki mevkidaslari arasındaki sıralamaları
Ekli dosyayı görüntüle 252545
Ekli dosyayı görüntüle 252546
Gökenim pili bitmiş olabilir mi2 saattir hala 27 dakika geçmiş
Herif iyiydi de fena dibe vurdu yav, buna rusyada tecavüz mü ettiler naptılar, para mı batırdı, kokaine mi daldı br olduysa, dinamo gibi bir futbolcu o kadar hızlı dibe vuramaz ya.Deli gibi istiyodun o dönem![]()
Hemen verelim. Kendi liginden , kendi mevkiindaslari arassinda kiyaslamasi.Alamayız da hadi aldık diyelim
Wendel’in defansif aksiyonlarıyla ilgili güncel veri var mı