Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Herkese iyi geceler, iyi nöbetler
aslan parçaları
aslan parçaları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizim 10 ,15 yıl önce tanımadığım futbolcu yoktu , her maçı izlerdim
Lyon değilde belki başka takımdan birini yazsan yerdim herhalde yinede
Bu arada aynen dediğin gibi bu paralara mc tominayı alacaklar bakın ucuza aldık diyecekler bana da öyle geliyorMc tmmy 25 bonservis, 10 milyon maaş haberi kuyruklu yalan
Bunlar 15-20 bonservis vercekler, 5-6 civarı maaş.
Paralı itlerine böyle haber yaptırıyorlarki, yapılan transfer uyguna yapıldı başarılı transfer diye algılansın diye.
Bu oyunların hiçbirini oynamadım muhterem, eskiden Pes-fifa ,Championship Manager ve sonrasında Football Manager sağolsun diyelim![]()
Olm burası wp ya da günlüğün değil transfer nöbetiSöz konusu ben olduğunda obsesifleşiyorsun, hangi travmanım ben senin ?
yapacağımız en büyük 2. hata olur10 numara almayacaz
Yabancı sayısı değişirse alacagizyapacağımız en büyük 2. hata olur
Taraftarın gazını alıyor fazla arkalarda durmasın gazdan uçabilir.Bu doğruysa yuh yuh bu paralara almasınlar zsten bu nedir
Mc tominay,sabitzer,rabiot,hojberg liste abi,biri gelecekaha kesin besiktas'a gider bir de transfer calimi muhabbeti cekeriz
yav adamla konusmamiza izin bile vermemisler komik bir rakam teklif etmisiz kulup tesislerinden iceri almamislar hatipson ile cenk'i. otelden direk havalimanina gecmis adamlar koca bir hic yaptiklari ingiltere seferiMc Tominay istatistiklerine baktım adam en iyi sezonunu geçirmiş geçen sene zor ya bilemedim
Gedson = wendel+15m euroaha kesin besiktas'a gider bir de transfer calimi muhabbeti cekeriz
2'nci forveti yabancı yaptığımız ve Oğuz'u kaptırdığımız an artık mümkün değil yapamayız.yapacağımız en büyük 2. hata olur