Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem,baris nerdeyse bedavaya geldi.yunus altyapıdan.kimsenin gitmedigi senaryoda berk kizildemir ve berat lus gibi 2 potansiyel de varken oguza falan para vermek akıl tutulmasidir.bugun inşallah beratı görürüz

Sorun bu zaten mevcut durumda 6 kanat oyuncun var ihtiyacın olmayan bir oyuncuya “keşke bizde oynasa” demek “bizzat ben halledeceğim” demek ağır sıvamaktır

Ha gerçekten ihtiyacın olduğu bir durum ortaya çıkarsa(Kerem satılırsa) o zaman gidip alırsın ama sen bu açıklamalarla gelin transfer çalımı atın beyler diyorsun rakibe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunun bu saçma lafını fb açıklama videosunda kullanacak kesin

İyi futbolcu transfer etmek işin sadece bir kısmı. Önemli olan onları yönetmek.

Kerem,baris nerdeyse bedavaya geldi.yunus altyapıdan.kimsenin gitmedigi senaryoda berk kizildemir ve berat lus gibi 2 potansiyel de varken oguza falan para vermek akıl tutulmasidir.bugun inşallah beratı görürüz
belmas döneminde barış transferi çıkmaza girince bu denklemden barışı çıkartıp aynılarını yazıyordunuz. inş aynısı olmaz

Reyting verdikce degerli olduklarini sanip taraftara diklenirler. Etkilesim ve youtube geliri düsünce geri vites yapilir. Haluk Yürekli'yi severim, onu ayri tutuyorum ama digerlerinin gecmiste zaten bir sürü patlayan haberi oldu. Transferi yapacak olan yöneticiler -> bu insanlari yanlis yönlendirip piyasaya isim sürüyorlarsa yine yöneticiler sorumlu,dur. En tepedeki beceriksizligi 3-5 gazeteciye indirmemek gerekiyor.
Zaten tepki yonetimeydi, bunlar kendilerine vazife olmayan konuda yönetim savunuculugu yapıp üzerine taraftara atar gider yapmaya had bildirmeye kalktılar öyle olunca da tepkiler yükseldi haliyle.

Şikeciler Oğuz için 6 milyon euro taksitli bonservis kendisine yıllık 900 bin euro ödeme ile anlaşmışlar.

Biz 5 i gözden çıkartıp 1 milyon euro için almamışsak onların Abdülkerim için yaptığı hatanın benzerini yapmışız.
Abdulkerim icin 25 milyon TL yaklasik 900.000 euro vermedi Ali Koc

Buyuk hataydi yerli stoper yetismiyor
Bulmasi cok zor bir mevki
Oguz aydin denen arkadas bizde de fenerde de kadroya giremez
Baris keciorenden 2.5 milyona gelmisse tavan odur bir kurus fazla vermem
Zaten fenerde curur gider seneye kiralarlar alanyaya geri

7-8 mi?

Oğuz Aydın parası yani. Ne güzel oyuncularımızı değersiz kiliyorsunuz.

Kerem'i bugün yurt dışından almaya kalksan 15 altına alamazdık.
Bunda en buyuk sorumlu bizim kluplerimiz biz oguz aydina atiyorum 3 verdik cekildik fener gelip 5 verip alirsa iste anadolu klubude her sene 3 milyonluk adami 5 e cakar gecer bu tamamen iki klubun aptalligi ayni paralari vereceksin oyuncu istedigi klubu sececek

Oguz aydin denen arkadas maksimum 2.5 milyon euro eder Kereme gelince eksikleri cok ama yetenekleri muazzam 12-15 milyon arasina rahat alici bulmasi lazim

Bu arada 10 numarayı Mertens’in tek nasıl çıkaracağı beni ciddi düşündürüyor. Köhn-Rıdvan değişikliği yapılıp 10 mu alınsa diye düşünmüyor değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt