Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferden bağımsız diğer tüm büyük kulüplere bakınca 2. başkanları vs transfer için çaba sarfediyor. Takımını koruyacak beyanatta bulunuyor vs vs.

Bu Metin Öztürk'ün olayı nedir hiç anlamadım? Nedir misyonu? Diğer yöneticiler yalandan da olsa bir branşla falan ilgileniyor.

Ali Sami Yen'in torunu falan mı?

Bu arada 10 numarayı Mertens’in tek nasıl çıkaracağı beni ciddi düşündürüyor. Köhn-Rıdvan değişikliği yapılıp 10 mu alınsa diye düşünmüyor değilim

Ziyech ile rotasyon uygulanacaktır muhtemelen zira mertens 50 maçı 90dk kaldıramaz artık 38 yaşında

Ziyech bizim ligde çok rahat 10 no oynar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 Ağustos CL play off'undaki rakibimiz belli olacak. 15 Ağustos kadro bildirimi var. Transfer beklentimi o tarihler arasına düşürdüm, kafam rahat.

1) Altaylı'nın bu konudaki iddiaları. Eğer yanlış ise kulüp veya başkan aksiyon alıp dava etseydi?

Dursun Özbek’in aynen geçmişte yaptığı gibi, bu kez de Florya’yı birilerine peşkeş çektiği iddiaları var.

Özbek’in Abu Dhabi merkezli dev fon yönetim ve yatırım şirketi Mubadala şirketi ile Florya inşaatını içeren bir anlaşma yaptığı ve Galatasaray’ın 1 milyar dolar gelir beklediği projeyi bunun üçte biri fiyata Abu Dhabi’li şirkete devrettiği anlatılıyor.

Hatta iktidara yakın Kuzu İnşaat’ın da bununla ilgili olarak bir garanti mektubu verdiği söyleniyor

2) Erden Timur açıklamalarında Florya Projesinin ederinin altında yapılacağı söyleminde bulundu.

Üçte biri bizimdi, kalan üçte ikiyi de satın alarak böyle bir noktaya gelindi. Tartışılan şey yöntem. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin, Galatasaray'a daha fazla kalır. Diğer türlü yaptığında yükümlülük sende olmaz, daha rahat olursun, daha az kar edersin. Benim kişisel görüşüm, kendimiz yapmamız üzerine. Bu iki farklı yöntem. Esas olay buradan en yüksek geliri elde edip Galatasaray'a kazandırmak.

Kusura bakma ama başkanın tek derdi Florya Projesini bir an önce hayata geçirmek hem de ederinin altına.

Bunun durumun adının ne oldugunu da hepimiz biliyoruz değil mi?
Bunu diyen Altaylı gitti yetki verilmesi lehine konuşma yaptı yetki verdi.

Ziyech ile rotasyon uygulanacaktır muhtemelen zira mertens 50 maçı 90dk kaldıramaz artık 38 yaşında

Ziyech bizim ligde çok rahat 10 no oynar

Mertens’ten aldığımız ön alan presini Ziyeş’ten alamayız, Kerem de bağlantı konusunda iyi değil. Bakalım

neyse hava dağılsın biraz - izlemediğimden bakayım dedim. Hoş görünüyor yaptığı işler epey. topla işler yapıyor ayağından hemen çıkarmayarak. poiztif geldi bana açıkçası video özelinde.

ama öbür yönden merak ediyorum - bu adam için kimle kapışıyoruz acaba .

Adam 26 yasinda brezilyali yaklasik degeri 20 milyon hadi adam ayrilmak istiyor desen kaca alacagiz 15 milyon basmadan bu adami alamayiz soru su biz 15 milyon bonservis odermiyiz ?

Hic sanmiyorum

Bu arada 10 numarayı Mertens’in tek nasıl çıkaracağı beni ciddi düşündürüyor. Köhn-Rıdvan değişikliği yapılıp 10 mu alınsa diye düşünmüyor değilim
Demirbay bazen / Yusuf kalırsa

devşirerek ziyechte olabilir.

orayı bir şekilde desteklemek kolay bence ya - çünkü belli ki eldekilerin hepsini çıkarmak kolay olmayacak - ek kontenjan yaratıp yatrımlık para çıakcak mı o bile soru işareti.

Adam 26 yasinda brezilyali yaklasik degeri 20 milyon hadi adam ayrilmak istiyor desen kaca alacagiz 15 milyon basmadan bu adami alamayiz soru su biz 15 milyon bonservis odermiyiz ?

Hic sanmiyorum
öderiz ödemesine de... ikna olayı vs zor iş.

ahdi avrupa CL vs olacak desen - bu profli avrupa kupasına gidip isteyen bir tek biz olamayız.

Mertens’ten aldığımız ön alan presini Ziyeş’ten alamayız, Kerem de bağlantı konusunda iyi değil. Bakalım

Zaten sadece ligde oynatabiliriz Ziyech i 10 no da , Avrupa’da geçen seneki oyun planına uymaz Ziyech

Ligde de mertens e göre pres gücü zayıf olur belki ama isabetli şut ve ara pası konusunda yardırır o mevkide

Zaten sadece ligde oynatabiliriz Ziyech i 10 no da , Avrupa’da geçen seneki oyun planına uymaz Ziyech

Ligde de mertens e göre pres gücü zayıf olur belki ama isabetli şut ve ara pası konusunda yardırır o mevkide

Bu sorunun cevabı belli büyük maçlarda ya 4231 de 10 no da keremi değerlendireceğiz veya 442 ye geçip batsı icardinin yanına koyup merkeze iyi bir bağlantı oyunucusu alacağız bu tarz oyuncu bulmak da kolay değil fakat şu an en son ismi çıkanlardan wendel karşılıyor bunu

Demirbay bazen / Yusuf kalırsa

devşirerek ziyechte olabilir.

orayı bir şekilde desteklemek kolay bence ya - çünkü belli ki eldekilerin hepsini çıkarmak kolay olmayacak - ek kontenjan yaratıp yatrımlık para çıakcak mı o bile soru işareti.
Yusuf yabancı sayılıyor, o imkansız ana diğer çözümlere de çok ikna olamıyorum. Umarım kampta Ziyech performans yönünde ümit verir. Gerçi 10 arasak iyi birisini de alabileceklerini düşünmüyorum

Bu sorunun cevabı belli büyük maçlarda ya 4231 de 10 no da keremi değerlendireceğiz veya 442 ye geçip batsı icardinin yanına koyup merkeze iyi bir bağlantı oyunucusu alacağız bu tarz oyuncu bulmak da kolay değil fakat şu an en son ismi çıkanlardan wendel karşılıyor bunu

Wendel imkansız usta ya çok yüksek bonservis isterler

Wendel in Brezilya dan henüz çıkmamış genç versiyonunu bulmamız lazım ama güney Amerika da Scout faliyetimiz neredeyse hiç yok gibi

Muslera
Mazraoui-Davinson-Apokerim-Köhn
Ziyech-Torreira-Wendel-Bay
Icardi-Basthuayi

Birbirini tamamlayan mükemmel bir 442 takımı 11-12 sezonuna bile üstünlük kurar bu kadro oyun olarakl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt