Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala aslinda sureleri var bu Temmuz ayinda iki tane oyuncu getirseler yine sorun olmaz transfer bakimindan, tabi sezon baslayinca suyun karsi tarafi saldirinca o zaman ne yapacaklar merak ediyorum.

Surekli yalan soyleyip, beklentileri yonetememeleri mesele. İsi bilen, duzgun bir yonetim ekibi olsa tabii ki zaman var.

Zaman kazanmak icin surekli yalan soylemeleri, verdikleri sozlerin cogunu tutamamaları, azıcık ahlakı olanlar için utanç verici.

Bunlarsa gevrek gevrek konusuyorlar halen.

Ulan embesil derler adama, madem kampa transfer yetistiremeyeceksin, neden yetistiricem diye demeç veriyosun?

Neden Erden Timur’a baskanlik sozu veriyorsun? Neden adama transferden el cektirmeye calisiyosun? Neden ET gorustu diye 6 milyon Euro gibi komik bir paraya Amrabat’ı almiyorsun? Neden BBden Mayista cikiyoruz diye aciklama yapiyorsun?

Say say bitmez rezillikleri.

Hiçbir şey bilmiyorsanız gidin alt yapısı güçlü takımların saldığı oyuncuları alın bunu da biz mi soyleyelim kardeşim zaten milyon Euro verip adam ikna etmekten acizsiniz boşa harcamayın paraları

Galatasaray bugun yapilan transfer zirvesinde bonservisi elinde oyunculara yonelmeye karar verdi.
Kaynak : TivibuSpor

Gerekce'de cok yuksek bonservis bedeli istenmesiymis. Oyuncu satisi yapamamisiz.

Adam dava açıcaz dedi, açtık demedi.

Muhtemelen bonus ödemeleri gerektiğinin de farkında değiller altı üstü 300 bin euro için bild’de SKY’da haber yayınlandı, ne kadar rahat insanlar bunlar ya.

Şey çok enterasan geliyor bana ciddi ciddi son 2 senedir takımlarında en iyi oyuncu Wendel istatistiksel olarak (Claudinho ile birlikte)

Bu adamı 20 mil.€ bonservis ile transfer etmişler adam o günden beri çıkışını devam ettirmiş, şimdi biz bu adam için ne kadar bonservis bedeli düşünüyoruz?
Bu arada şöyle bir sıkıntı var. Rusya’ya bu kısıtlamalardan dolayı adam getiremediğin için adamı bıraksalar yerine para saçsalar bile adam da getiremiyorlar. Ben de 20 altına biter dedim ama bu mantıkla bakınca daha da zor.

Zenit olsam 7 veririm gene bırakmam.

Hatipoglu Ingiliz milli takimi yedeklerinden bir oyuncu hakkinda fiyat bilgisi almaya calisirken yanlislikla bellingham'i sormus menajere , adam da siz benimle dalga mi geciyorsunuz demis.

Uçakla muhtamel 😂😂 kusura bakma dayanamadım
Uçakla gelir

Edit benden önce yapılmış
17798.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt