Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim kadrosunun hiç bir şeyden haberlerinin olmadığı o kadar belliki. Crucial hatalar yapıyorlar sürekli ama sürekli.

Köhn ile ilgili ortada bir sorun yoksa ingilizce hesabından açıklama yayınlarsın, sözde sponsorlukla ilgileniyorum diyen birisi üzerinden konuşmazsın.

Kimbilir görüşmelerde nasıl fail mevzular oluyor, öngöremiyorum artık. Oyuncu satmaya milletin ayağına gidiyoruz zaten failler orada başladı.

Cenk Ergun Londra'da Ali kocun ortaklarindan oldugu The Dorchester Hotel'de kalirken Mc Tominay menajeri ile bir araya gelmis , Ali kocun haberi olunca ertesi gun menajer fenerbahce de teklifte bulundu deyip fiyat yukseltmis.

bıkmadınız şu zırvalıklardan
1721050373546.png

1721050385327.png

haklısın

Son düzenleme:
Cenk Ergun Londra'da Ali kocun ortaklarindan oldugu The Dorchester Hotel'de kalirken Mc Tominay menajeri ile bir araya gelmis , Ali kocun haberi olunca ertesi gun menajer fenerbahce de teklifte bulundu deyip fiyat yukseltmis.
26 temmuz - 10 ağustos çok hareketli geçecek

Dursun bAȘKanim yine sampiyonluk kutluyor...
Ulan yeter yeter.
Görende ilk defa sampiyon olduk sanacak.

Mazraoui de ne teknik var yalnız öyle ☺️top sürüsüne kurban

Dursun Özbek'in iyi transferler yapması için sanırım takımın 0'dan kurulması lazım.

Okay ve Zeki ile transferi kaparız. Hoca da Çiçek Abbasa duvar olduğuyla kalır. Fb şampiyon olur, Bjk 2. olur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt