Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois, Kazimcan, Halil, Taylan, Sergio, Cicaldau ,Tete ve zenginlerin torpilli altyapı elemanları derhal uzaklaştırılmalı bu takımdan
Gönderdikleri Matias Ross alayını top diye oynar
Umarım bu rezalet hayırlı olurda net adamlar alırlar

Hazırlık maçının verdiği tek mesaj var yedeklerin yetersizliğini göstermesi yoksa sonuç falan hikaye bu yüzden as kadrodan kimse gönderilmemeli ne kadar az yedeklere muhtaç kalırsak o kadar iyi

Aklinizi kira’ya mi verdiniz beyler

Tepki gösterilecek kisi Okan hoca degil

Yönetime tepki gösterilmeli

Adam rekorlar kirmis 2 sezon üst üste sampiyon olmus bir zahmet kredisi olsun bu kadar art niyetli olmayin

Takim da stoper yok hepsi milli takimlarina gitti nelsson sakat emin sakat

Sag bek transferi yapilmadi eldeki tek sag bek dubois

Biraz mantikli olun

Böyle yönetim olmaz olsun transfer yapamadilar diyemez adam hic bir sekilde böyle bir uslup olmaz

Bizim stoper işi yalnz çok sıkıntı 4 as stoperde geç başlayacak kampa süper kupaya nasıl yetişecek bunlar.

Okan Buruk yönetime şu aşamada medya önünde sallasa ne olacak Allah aşkına kaos tan başka...Adam birebir görüşmelerde aktariyordur herhalde isteklerini.

Hayir kulüp tarihinin belki de en güçlü figürü Terim çıkıp medya önünde istediklerini söylüyordu onun dedikleri bile alınmiyordu..

Net söylüyorum bu dursun, Okan hocayı kovar, dursun ve ibrahamdan önce Okan hoca gider bu takımdan. Sonra çıkar açıklama yapar dursun, Okan hoca istemedi almadık.

Sen uyumaya devam et Okan hoca. Valla bizlik bişi yok biz burdayız hep burda olcaz, biz taraftarız, ama kovulan sen olursun.

Alsak bile bir şey değişmeyecek ki aradığımız profilden uzak hücumcu bir oyuncu bu sene Mertens 37-38 yaşında fizik kalitesi ligi rahat kaldırabilir.

Ama şampiyonlar liginde Torreira-Wendel-Mertens yine paket oluruz.
Acaba diye dusunuyorum;

zorluk derecesi yuksek maclarda orta sahada:

Kaan-Torreira-Wendel

olabilir mi ?

Cicaldaunun günahı neydi onu anlamadım

torpili mi yok

şu kamptaki adamları görünce ayıp oldu

Okan Buruk yönetime şu aşamada medya önünde sallasa ne olacak Allah aşkına kaos tan başka...Adam birebir görüşmelerde aktariyordur herhalde isteklerini.

Hayir kulüp tarihinin belki de en güçlü figürü Terim çıkıp medya önünde istediklerini söylüyordu onun dedikleri bile alınmiyordu..
Ben hoca olsam Lig ve Şampiyonlar Ligi‘nde beklentilerimizi biraz aşağı çekeceğiz gibi görünüyor diye açıklama yapar basın toplantısını da terk ederdim dursun düşünsün götü yiyorsa da Kovsun hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt