Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hız ve tempo bizim için vazgeçilmez 2 olay budur.

O yüzden Kerem gitmemeli demiştim ya da Oğuz gelmeliydi pres futbolunda topu kaptıktan sonra rakibi hataya sürükleyip en hızlı şekilde sonuç alamıyorsak o sistemi oynamanın hiçbir mantığı yok.

Bizim için en iyi futbol pres + hızlı geçiş set oynayacaksak Zaha ve Ziyech'e göre set futboluda oynayabilirsin ama öncelik ana sistem odaklı olmalı.

Şu attığın şeyler tam olarak gerçek veri olarak bakamazsın ki. Adamın kullanıldığı pozisyon, hocasının ondan isteği, takımının taktiği vb. gibi bir çok para metre var değişkenlik gösterebileceği. Oyuncu belki defansif aksiyona girebilme özelliği var ama hocası pek ala bunu ondan istememiş olabilir. O yüzden bu karşılaştırmalar bana pek mantıklı gelmiyor.

oyuncunun defansif olarak güçlü olmadığı da aşikar, hocası istemiyor diye defansif istatistikleri kötü diye bir şey yok yani.

2li orta sahanın adamı olmaz, kaan torreira wendel oynarsak olur

Bence Ibrahim ve Cenk efendiler Erden Timur‘un yaptigi isi basit gorup ve bundan aldiklari guvenle baskani gaza getirdiler. Bu yuzden ust seviye orta saha ve sag bek alacagiz aciklamalari geldi. Ancak is uygulamaya gelince bu isleri beceremeyecekleri ortaya cikti. Simdi ciksinlar girdikleri bok cukurundan.

Dursun baskan yakinda bunlari yer.

Abi eğer Avrupa yine hüsran olursa bu sene ne dursun ne Okan kalır
Okan hoca iyi güzel basarili ama oyununda hep eksik var. En büyük eksik de kapanan takimlari güclü oyun ile cözmek. Sunu gelistirmesi lazim artik.

Edit: hep pres hep rakip hatasindan faydalanaraktan golü bulmak, nereye kadar? Avrupada sökmüyor bu. Birazda üretici olacaksin top sendeyken.

Ulan burayı okudukça paranoya oluyorum.
Daha 2 gün önce bunlar ölü pazarlığı yapıyor ihtiyaçın varsa 3 e 5 e bakmadan alacaksın diyordunuz.
Bugünde adamlar 1 milyon menajer parası verdi diye küfür ediyorsunuz.
sen niye kafandan senaryo uydurup herkesi genelliyorsun sürekli

aynı kişinin 3e 5e bakmadan alacaksın ve 1 milyon menajer parası verildi diye küfür ettiğini kanıtlar mısın

Berkan sırık,oguz aydin orta uzun boyda bi çubuk,rashica kazma kürek gibi geliyor bana hep nedense.o yüzden bana bisey ifade etmiyolar

48 saatte olumlu/olumsuz herhangi bir haber çıkmayacağını bilerek yolumuza devam ediyoruz.

Okan hoca iyi güzel basarili ama oyununda hep eksik var. En büyük eksik de kapanan takimlari güclü oyun ile cözmek. Sunu gelistirmesi lazim artik.
Abi Kopenhag ve Prag maçları bende travmadır. Yani bu takımları elemek için elimizde yeterli bir kadro var. Bizi eleyen Prag senin yüzüne bakmadığın Ross u istiyor.

sergio 35-36 olsaydı gedsonla takas ederdik

al-besiktas ikna olurdu kesin

Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki Çelik - Nelsson(5) - Metehan - Yerli transfer

Torreira(6) - Wendel(7)
Berkan - Kaan
+Eyüp

Barış - Mertens(8) - Kerem
Ziyech(9) - Demirbay - Zaha(10)
+Yunus

Icardi(11)
Batshuayi(12)
+Eren Aydın​

Bana göre ikiside vasatın Bir tık üstü, ama Berkan 3 maç üst üste 11 oynasın, Taylan dan daha çok küfür yer
İştahlı oynamakla iyi futbolcu olunmuyor maalesef
iyi futbolcu olmak hiçbir işe yaramıyor maalesef. iştahlı oynamak iyi futbolcu olmaktan daha buyuk meziyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt