Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel aslında yanlışlıkla doğru bir iş yaptığımız transfer olabilir, yani 10 numara aramazken 10 numaraya yakın oynayan ve hücumu ayağa kaldıracak adam profili olabilir.

Ama orta saha yol geçen hanı olmasın diye Wendel'i alıyorsan yanına bir de Amrabat'ı ya da muadili kimse onu katman lazım işte onun farkında olmamamız facia. Okan inşallah Yaz sezonu bitmeden bunu fark eder ve müdahale eder. Çünkü bu şekilde yine bütün yükü Torreira'ya bindirmiş oluyoruz. Yazık adama.

6-8-10 ayrımı ayrı bir konu ama orta sahaya 2 adam şart abi.
Gerçi bunu dedim ama Kaan'a da haksızlık ediyorum be. Bayağı 11 oyuncusu olarak kabul etmek lazım aslında Kaan'ı belki de.

Berkan olmasa şampiyon olamıyorduk 2 maç stoper oynadı, 5-6 maç sol bek, son maçlarda g*tümüzü kurtardı.
Abartmaya gerek yok değerli bir gol attı, öyle bakarsan ,her maç birileri kurtardı gtumuzu , gayretli istekli iştahlı eyvallah ama seviyemizde 15,20 dakikalık oyuncu , bu değişmez

Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki Çelik - Nelsson(5) - Metehan - Yerli transfer

Torreira(6) - Wendel(7)
Berkan - Kaan
+Eyüp

Barış - Mertens(8) - Kerem
Ziyech(9) - Demirbay - Zaha(10)
+Yunus

Icardi(11)
Batshuayi(12)
+Eren Aydın​
Wendel + Doue olduğunu varsayalım sonraki hedef Zeki + yerli sol bek olmalı o mevkileride transfer dönemi bitmeden çözmemiz gerekiyor.

Wendel'i de İlkay'ı da istemiyorum. Almanya İlkay'a o özgürlüğü verebilmek için arkasını 4, 5 tane canavar gibi fizikli oyuncuyla sağlama alıyor. Keza Barça da öyle, City de öyleydi. Sen kiminle yapacaksın bunu? Sadece Torreira ve sağlam olabilirse Davinson. Bizim bütün transferlerde ilk önceliğimiz fizik olmalı. Maçlarımız tenis maçı gibi oynanıyor. İlkay, Wendel veya bu tarzdaki oyuncular oynamaya çalıştığımız garabette maksimum 22-23 Sergio performansı verirler.

Abi Kopenhag ve Prag maçları bende travmadır. Yani bu takımları elemek için elimizde yeterli bir kadro var. Bizi eleyen Prag senin yüzüne bakmadığın Ross u istiyor.
Diyorum ya üretkenlik yok, hep pres hep rakip hatasindan golü beklemek nereye kadar isler. Avrupada sökmüyor bu, oyunun akilca ve üretken olmali.

Edit: Duvar pasi denemek yok savunma arkasina sarkma yok halbuki cok iyi sarkabilen baris ve keremin varken. Bunlar artik olmali heleki avrupada basari gelecekse.

Abartmaya gerek yok değerli bir gol attı, öyle bakarsan ,her maç birileri kurtardı gtumuzu , gayretli istekli iştahlı eyvallah ama seviyemizde 15,20 dakikalık oyuncu , bu değişmez
Oynadığımız sisteme en uygun 6-7 adamdan birisi çıktı Kadıköy'de 0-3 yendiğimiz maçta taş gibi 90 dakika top oynadı sonraki 3-0'lık fener maçında yine taş gibi oynadı.

Kaybettiğimiz fener maçında 90 dakika oynasa şuna eminim o gün şampiyonluğu kutlamış olurduk bu çocuğa fazlasıyla haksızlık ediliyor.

Barış için yazılanlar ortada konusuna girip sayfalara bakabilirsin, Kaan içinde aynısı geçerli ne gerek var diyorlardı bu kadar para verilir mi boşa alındı diyen kişiler vardı.

Bizim set oynumuz neden düzelmiyor hic? Kapanan takimlara cözüm bulamiyoruz cogu zaman. Hep bireysel yetenek ortaya cikip isi götüryor ama oyun olarak hala memnun degilim. Duvar pasi veya savunmanin arkasina sarkarak cesitli denemeler yok. Suna bi cözüm bulmak lazim artik.
O profilde bir merkez oyuncumuz yok. Almamakta da ısrar ediliyor. Elmander & Engin bile bunu top seviyede yapıyordu.

Wendel’i bir kez izledim, o da Fluminense’de yeni yeni oynamaya basladigi donem. Iyi bir mac cikarmisti. Yanlis hatirlamiyorsam o zamanlar burada da onermistim.

Gelisimini hic takip etmedim ama teknik, topla dikine gidebilen ve adam eksiltebilen bir orta saha olarak hatirliyorum. Hizi ve temposu da iyiyse faydali olacaktir.

Zeki meki diye dalga geçtik ama Roma ucuza bırakırsa Zekiyi almamız lazım bu Doueye pek güvenemiyorum çünkü. Fiziksel kalitesi fena olmayan defansif yerli bek bizim kadroda iş yapar. Türkiye doğumlu olduğu için homegrown kontenjanına da yazabiliyoruz hem.

Berkan çok değil 1 sene Barış’ın ekibiyle bireysel antrenman yapsın bambaşka bir şey izleriz ama fazla çalışkan bi karakteri yok gibi.

Abdülkerimin kimyadan önce 1. Ligte kaç maçı vardı? Bence 30 40 maç kıstas olamaz.Boey bize geldiğinde profesyonel seviyede çok mu maçı vardi
Abdülkerimi 2.8, Boey’i 1 m euroya aldın, gidip de 7.8 vermedin ikisine de. Maaşları dahi daha azdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt