Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki kadroya bakarsak net öğrenmek zorundayız
Wendeli hiç izlemedim ama hem fizik hem tempo olarak Mctominay hakkaten çok uygun olurdu bize
Mctominay istemem diyenlerle dolu burası, biz içiyoruz millet kafayı buluyor yeminle
Mctominayi istemeyen çok ilginç bir insandır arastirilmalidir

Oda müthiş oyuncu adam Avusturya için hem oyun kurdu hem hayvan gibi mücadele etti.Gerci kulüp takımlarında o kadar mücadeleci değildi ama iyi topçu
15 gün önce aldım bu duyumu ve alper abiyle paylaştım.burhancanin verdiği mazraoui ve wendel isimleri hep dogru.ama ben mazrouyi yakın goruyorum

Özgün koyuturk,bizimkiler sabitzere teklif yapmış, oyuncu sicakmis ama bonservis 15-20 çekmiş dortmund
Bende FIFAda fmde böyle yapıyorum deadline day her yere salça oluyorum alakasız adamlara teklifler falan sırf ya tutarsa oyun sonuçta diye. Dursun ve ekibinin bunu gerçekte deniyor olması ironik olduğu kadar korkutucu

Yabancı sayısı 14 olsun da bi ,10 numarada alalım.yusuf demir eyupspora kiralansin oynama şartı ile,ya da yerli sayılsın artık.cocugun kariyer senesi ciddi,gülünecek bi durum yok

Bu kıyas anlam ifade etmez ya. Boey dünyada bire birde en iyi beklerden biriydi, kullanamasa çok da teknikti.

Doue de teknik duruyor ve kullanmayı biliyor ama defansif anlamda erişemez Boey’e. Zamanla gelişir ama.

Elimizdeki kadroya bakarsak net öğrenmek zorundayız
Wendeli hiç izlemedim ama hem fizik hem tempo olarak Mctominay hakkaten çok uygun olurdu bize
Mctominay istemem diyenlerle dolu burası, biz içiyoruz millet kafayı buluyor yeminle

Mc Tominay ı istemem diyorsak tuttuğumuz takımı da karıştırmış olmalıyız. Yanlışlıkla City forumu yerine Gscimbom da mıyız gökenim👀😍

Yabancı sayısı 14 olsun da bi ,10 numarada alalım.yusuf demir eyupspora kiralansin oynama şartı ile,ya da yerli sayılsın artık.cocugun kariyer senesi ciddi,gülünecek bi durum yok
Servet yardımcı denen karaktersiz haysiyetsiz insan seçilse fener için 14'e çıkarıyordu, Mehmet Büyükekşi'nin seçilmesi %99 garanti o yüzden daha değiştirmez zaten kendisi bu kuralı getirdi.

Hatipoglunun nevzata açıklamaları doğruysa mc tominay yakın ama bonservisi aşağı çekmeye çalışıyorlar.wendel hiç ama hiç olacak gibi degil

tek referansı rus ligi olan adama 20m falan verip şlye çıkılır mı pek anlam veremedim o paralara kafamızın daha rahat olacağı orta sahalar bulunabilir herhalde

Bu kıyas anlam ifade etmez ya. Boey dünyada bire birde en iyi beklerden biriydi, kullanamasa çok da teknikti.

Doue de teknik duruyor ve kullanmayı biliyor ama defansif anlamda erişemez Boey’e. Zamanla gelişir ama.
Boey ilk geldiğinde neymari durdum açıklamasını koydum diye gülüyorlardi, harbiden de videoda geçit vermemişti

Şimdi aklıma geldi Kerem'i isteyen kulüplerden biride Zenit'di bunlar gidip Kerem + para verip Oğuz'u alamadıklarıyla kalmasınlar.

Bir bu rezilliği yaşamadıkları kaldı onu da becerirlerse şaşırmam %100 olmaz da diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt