- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
İlkay geldi mi AzizimAbi Okan hocanın oynatmaya çalıştığı oyunu fm de oynattığında 2 yarının ortasında kondisyon 65 lere iniyor hepsi kırmızı alarm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay geldi mi AzizimAbi Okan hocanın oynatmaya çalıştığı oyunu fm de oynattığında 2 yarının ortasında kondisyon 65 lere iniyor hepsi kırmızı alarm
Bu sistemide bilicen ama sadece buna güvenemesin, heleki 90 dk. Boyunca hic bi takim oynayamaz bunu.Zaten direkt defansla başbaşa kalıyorlar. Ben böyle saçma oyun düzeni görmedim. Ligdeki takımlar atamıyor diye bu ddistem başarılı diyemeyiz. Biz oyuncu gücüyle şampiyon oluyoruz
İkna edebilecek bir adam olursa gelir tabi hatiple 10 milyon olan erden reis ile 4 falandır mesela.Gelir.
Hocam büyük ihtimalle benim yazdıklarima söyledin. O yüzden baliklama atliyorum kusuruma bakma.Katilmadigim yorumlar var
Iki senedir basarili olmus bir sistem var ve bu sistemi gelistirmek isteyen bir hoca var
Ama sistemin degismesini gerektigini söylüyorsunuz
Pep pas oyunu ile basarili oluyor ama artik yeter gecis oyununa dönmesi lazim demek ile ayni bence
Pep kendi oyununu farkli varyasyonlar ile gelistiriyor ve tabiki yeni transferler ile gücleniyor
22-23 sezonu ile gecen sezonu karsilastirdigimiz zaman sistem ayni oyun düzeni ayni ama farkli varyasyonlar vardi oyun kurulumunda mesela
Hatta iki bayern macinda oyunumuzu cl de ilk 8 seviyesine cikaracak kadar gelistirdik
Sanki iki sezondur bir baskasi basarili oluyormus gibi bir hava’nin olmasi kesinlikle yanlis
Eksiklerimiz tabiki var mancity’nin de var ki cl finaline kalamadilar her takimin var
Ama basarili olmus bir düzeni tamamen yikalim yok edelim farkli seylere gecelim demek bana göre yanlis
sistemi değiştirme önerisi hocanın istediği transfer profilleri içerisinde haklı
angelino ve wendel istiyorsan başka oyun oynayacaksın bence
ya da oyununa göre oyuncu isteyeceksin
Türk milletinin ezberini asla bozamayız. Kolektif bilinç de denebilir her zaman ilk akla gelen psikolojikman emniyetli ve temkinli futbol. Okan Buruk da zihniyet olarak tam tersi. Tamamen ofans. Onu başarılı yapan da bu. Hepimizden daha iyi biliyor bu işi.Katilmadigim yorumlar var
Iki senedir basarili olmus bir sistem var ve bu sistemi gelistirmek isteyen bir hoca var
Ama sistemin degismesini gerektigini söylüyorsunuz
Pep pas oyunu ile basarili oluyor ama artik yeter gecis oyununa dönmesi lazim demek ile ayni bence
Pep kendi oyununu farkli varyasyonlar ile gelistiriyor ve tabiki yeni transferler ile gücleniyor
22-23 sezonu ile gecen sezonu karsilastirdigimiz zaman sistem ayni oyun düzeni ayni ama farkli varyasyonlar vardi oyun kurulumunda mesela
Hatta iki bayern macinda oyunumuzu cl de ilk 8 seviyesine cikaracak kadar gelistirdik
Sanki iki sezondur bir baskasi basarili oluyormus gibi bir hava’nin olmasi kesinlikle yanlis
Eksiklerimiz tabiki var mancity’nin de var ki cl finaline kalamadilar her takimin var
Ama basarili olmus bir düzeni tamamen yikalim yok edelim farkli seylere gecelim demek bana göre yanlis
Dakikalarida sayiyormusun umut?46 saat sonra Doue ve Wendel durumu öğreniyoruz az kaldı.

Yönetim dakik olmadığı için saatte pay verdim.Dakikalarida sayiyormusun umut.![]()
Kuşlar 5-2 den ötürü gelmiştir.Bu saatte 1000e yakın ziyaretçi
Olaylar ciddi
Fred, Immobile, Rafa, Zaha vs gibi zombiler kaç para alıyorlar. Hepsinden iyi durumda olan 28 yaşındaki adam 4e gelmez. O parayi Ingilterede her yerde alir. Italyanlar falan da verir. 4e buraya gelmesi icin gerizekali veyahut GS aşığı olması lazım.İkna edebilecek bir adam olursa gelir tabi hatiple 10 milyon olan erden reis ile 4 falandır mesela.
Taksitle ancak satilamayan oyuncu verirler, yada son güne kalan Zaniolo gibi , son günü bekleriz dediğin gibiyseGeriye dönük ödemelerin hiç birinde sıkıntı yoksa bunlar Zaniolo ve Boey'in taksitleriyle çerez parasına oyuncu bakıyor demektir. Doue için 7-8 istiyorlarsa o parayı 5 taksitte verelim gibi şeyler deniyorlar muhtemelen. Doğru dürüst para çıkarmazsan adamlar güvenip oyuncu vermez. E. Timur bu işi büyük ölçüde beceriyordu
Sağ ve sol beksiz Prag maçlarını oynattıranlar suçludur. Yine yarım yamalak kadro bırakacaklar. Eli ayağı düzgün kaliteli adamları yollasalar bile bunlar oyuncu almaz veya alamaz. Dişe dokunur adamları en azından baskı yapıp yok parasına sattırmamak lazımGeçen sene harbi söylüyorum yedek kulübesinde 3 tane ortalama adam olsa Şampiyonlar ligi serüvenimiz çok farklı olurdu.
Hoca kenara bakıyor formsuz, bitmiş adamlar kenarda duruyor 70 dakika taş gibi oynamışsın oyuncu soksan yine değişen bir şey olmayacak yorgun adamlarla aynı eforu sarf edecek oyuncular var birde oyuna girmiyoruz diye trip atıyorlar.