Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinde bir sag bek yok 25 kisilik kadroda.

Ustelik Torreira'ya birsey olsa hep yandik gittik.
Böyle demeyelim Kaan var Dubois var Ali Turap var, orada kullanabileceğimiz Barış var Metehan var

Torreira'ya bir şey olsa transfer yapsak da sıkıntı yaşayacağız, sanki Torreira'nın sakatlandığı senaryoyu garantiye alacağımız bir transfer mümkün mü

Yalnız kuslarin bek rotasyonu ne öyle yaw heriflerin yedek bekleri Milli takım beki Mert muldur oosterwolde ve Levent mercan an itibariyle ..
bizim elimizde kohn- kazimcan-dubois var sadece

Asya, Afrika ve Balkan pazarına yönelmemiz gerekiyor yıllardan beri hep söylüyoruz bunu. Diğer kıtalardan bize top sekmez.

Japonlar, Güney Koreliler zaten bizi seviyor. Türkiye'ye gelmeye Avrupa'lılara oranla her zaman daha sıcak bakıyorlar. Genel anlamda disiplinli yapıları oluyor.

Afrikalılar ise köyde gökyüzünden geçen uçağa sapanla saldırıyorlar lan İstanbul onlara tanrının cennet bahçesi gibi geliyor.

Balkanlar zaten bizim canımız ciğerimiz.

Buralarda bulduğun iyi oyuncuları, genç yetenekleri çok rahatlıkla Türkiye'ye getirebilirsin.

Böyle demeyelim Kaan var Dubois var Ali Turap var, orada kullanabileceğimiz Barış var Metehan var

Torreira'ya bir şey olsa transfer yapsak da sıkıntı yaşayacağız, sanki Torreira'nın sakatlandığı senaryoyu garantiye alacağımız bir transfer mümkün mü
su cumleye guldum (ciddiyim)

Hedefimiz yoksa ok derim. Parayi da faize yatiralim?

Idarelik oyuncu olmaz, oyle bakarsan takimin her tarafini yama yapalim parayi da gidelim faize yatiralim biz futbol kulubumuyuz yoksa banka mi :D

Kimsede bana hedef su bu diye masal anlatmasin sonra.
%100 katılıyorumda görünen tabloda yani en basit yedeklemedir - bilmemne gibi transferde olmadı.

yani ufak tefek işler yaptıklta iş sadece 8 e kaldı durumda yok.

hiç bir şey yapamadın nisanda belli olmuş trasnfer haricinde yedek forvete.

bugün bakınca sol bek yedeklemesi - kaleci arayışında bir tür denemeler - torreira rahatlatacak bir iş falan beklemiyorum.

Yalnız kuslarin bek rotasyonu ne öyle yaw heriflerin yedek bekleri Milli takım beki Mert muldur oosterwolde ve Levent mercan an itibariyle ..
bizim elimizde kohn- kazimcan-dubois var sadece
Okan hocanın oynattığı sistemde en önemli iki pozisyon orta saha ve bekler
İkisi de eksik son iki yıldır

Sol beklerimiz kohn kazımcan
Sağ bekimiz Dubois

Hem nicelik hem nitelik olarak en boş yerler. Gerçekten kötü yönetiliyoruz şuraya 2 sağ bek biri yerli, 1 de yerli sol bek çekemedik.

Zenitin 23 milyona almaya çalıştığı İlic'e baktım.. Adam 23 yaşında 120 tane Serie A maçına çıkmış .. İtalyadan bu herif 23 milyona geliyorsa 26 yaşında Rusya'da oynayan topcuya 20+ para vermek tam saçmalık olur.. Zaten Rus liginin eski popülaritesi kalmadı eskiden Avrupa'ya pahalı oyuncu satarlardi şimdi ancak Araplara çinlilere iteleyebiliyorlar..

Zenitin 23 milyona almaya çalıştığı İlic'e baktım.. Adam 23 yaşında 120 tane Serie A maçına çıkmış .. İtalyadan bu herif 23 milyona geliyorsa 26 yaşında Rusya'da oynayan topcuya 20+ para vermek tam saçmalık olur.. Zaten Rus liginin eski popülaritesi kalmadı eskiden Avrupa'ya pahalı oyuncu satarlardi şimdi ancak Araplara çinlilere iteleyebiliyorlar..
Üsnüm popülaritesi kalmadı diye Wendel i sana 10 a bırakacak değiller.

Wendele parayı verelim yoksa bunlar çarçur edecek bundan iyi profil alamayız.

Köhn İnşallah dünkü saçma savunma dizilisinden dolayı bu kadar kötü oynamistir..
Bu sezon büyük patlama bekliyorum kendisinden dünkü gibi olacaksa cidden işimiz var.. Hadi defans komple kötü ve uyumsuzdu da zahayla hiç anlasamadi bir önceki hazırlık maçında çok daha iyilerdi..

Ilici alip Zenite küfür edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt