Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada McTominay icin pazarliga basladik cumlesinden sonra nasil oldu da 24 saat sonra Wendel transferine gectik o kismi da anlamadim? Ikisini birden mi yurutuyorlar? Yoksa hangisi daha ucuza gelecekse onu mu alacaklar? Ayrica bunlar birbirinden farkli oyuncu gibi geliyor bana.

Bu arada McTominay icin pazarliga basladik cumlesinden sonra nasil oldu da 24 saat sonra Wendel transferine gectik o kismi da anlamadim? Ikisini birden mi yurutuyorlar? Yoksa hangisi daha ucuza gelecekse onu mu alacaklar? Ayrica bunlar birbirinden farkli oyuncu gibi geliyor bana.

2'si birden gelirse Dursun'dan topluca özür dileriz.

İbrahim Hatipoğlu: "McTominay'in maliyetinin yüksek olması kadar normal bir durum yok. Bonservisi için görüşülüyor. Bizim için karar noktasında bonservis ve oyuncu alacağıyla toplam maliyet önemli."

simdi herif bunu dedi , ertesi gun Wendel cikti. Halbuki McTominay'in ismini veriyorsun ama Wendel yok?

hocam zaten çıkan isimlerde tutarlılık yokki

Hojbjerg diyorsun - Robiot ayarı veriliyor - Mctomminay diyorsun - defansı düşük max ofnasif Wendell deniyor.

Boey profili tarif ediyor okan hoca mesela - Assigno ismi sallanıyor

ne bütçemiz var - ne profilde ısrarcıyız nedir .

manchestera gidip 1 gün sonra listede wendel'e uçuluyorsa zaten sportifin beceriksiz olduğu aşikar değil mi ?

hocam zaten çıkan isimlerde tutarlılık yokki

Hojbjerg diyorsun - Robiot ayarı veriliyor - Mctomminay diyorsun - defansı düşük max ofnasif Wendell deniyor.

Boey profili tarif ediyor okan hoca mesela - Assigno ismi sallanıyor

ne bütçemiz var - ne profilde ısrarcıyız nedir .

manchestera gidip 1 gün sonra listede wendel'e uçuluyorsa zaten sportifin beceriksiz olduğu aşikar değil mi ?
Iste profil olarak hepsinin farkli olacagini on gormustum cunku bizde bu boyledir genelde ama her gun baska bir isim cikiyor. Kac kisiyle gorusuyoruz ayni anda 4-5 kisi var galiba ayni pozisyon icin.

Muslera
Barış Davinson Nelsson Kohn
Torre Kerem
Ziyech mertens kerem
Icardi

Ilk devre bu kadroyu kursak bari belli ki bir şey yapamayacağız. Kaan barış sağ bek idare etsin.

1721117666615.webp

mectominayin sag dizinde platin var diyorlardi

kaynagima teyit ettirmeye calisacagim birazdan

Zenit Ilic'i aliyorsa biz araya girip ve alsak daha mantikli.

Bu takımın teknik ve kalite olarak bir eksiği yok bu takımın geçen sene Kopenhag ve Sparta Prag maçlarında gördük ki fizik ve tempo eksikliği var.
O yüzden yapılacak iki transferi sadece transfer yapmış olmak için değil eksiklerimize göre yapmamızda fayda var

Hangisi tutarsa abi işte. Gelecek orta sahanın tipi konusunda pek prensibimiz yok gibi. Belli bir seviyede belli bir piyasası olan herkese saldırıyoruz.

Bu arada ben bunun söylendiği kadar da kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Evet sen Torreira ve Mertens'le hatta bek oyuncularınla da hücumdaki oyuncularınla da en uyumlu olacak oyuncuyu bulmaya çalışırsın ama elin ne kadar kuvvetli onu bir sorgulamak lazım. Bu seviyede talip olduğun bir oyuncuyu alabilme ihtimalin %10-20 belki daha az. Hangisi tutarsa diyor işte bizimkiler. Sadece şunu diyebiliriz, madem oyuncular gelmiyor seviyeyi düşür. E orada da 12 yabancılı düzende kurşunu boşa atma imkanın yok. Deneme yanılma yapma imkanın yok. O yüzden zaten Keramettin'in dediği gibi orta saha transferi bu kadar zor oluyor.

Hem McTomminay hem Wendel'le aynı anda ilgilenmek tuhaf ama Hoca belli ki kafasında Amrabat gibi defansif anlamda güçlü birini aramıyor artık o anlaşıldı. Ben şahsen o kısımdan emin olamıyorum, Avrupa hedefimiz varsa eğer aksine bize biraz daha defansif bir adam gerekiyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt