Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu wendel Zenitte 10 no Claudinhio ve bir on libero ile oynuyor. Claudinhio çok koşan bir 10 no mu bilen var mı?

Hiç inandırıcı değil değil de haber doğru diyelim, Wendel'e 20 milyonlu bonservis teklif ettik ve kabul gördü farzedelim. Bizimkiler son anda çok para lan bu, acele etmeyelim diyip vazgeçerler.

Orta saha işini 2. kamp sonuna kadar bekletirler. Süper kupaya bek anca yetişir.

Wendele dünya üzerinde 20 verecek keriz vardır belki ama o keriz dursun başkanım değildir buna eminim

Dursun 20 verse 6 ay uyuyamaz

Köhn İnşallah dünkü saçma savunma dizilisinden dolayı bu kadar kötü oynamistir..
Bu sezon büyük patlama bekliyorum kendisinden dünkü gibi olacaksa cidden işimiz var.. Hadi defans komple kötü ve uyumsuzdu da zahayla hiç anlasamadi bir önceki hazırlık maçında çok daha iyilerdi..
ben de bu sezon kendisinden büyük bir patlama bekliyorum. o yüzden yerine adam bakılmalı.

Bu Wendel ligin en çok top kaybeden futbolcusuymuş. Kerem haterlerin yeni hedefi olabilir.

Hickimse satilmamali. Gidenin yerini asla dolduramaz bu beceriksizler. 1 tane orta sahaya birini alirsak alalim becerebilirseler. Sag beki yine icimizden cözeriz

claudınho alalım

1721119787313.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt