- 18 Mayıs 2011
- 53.000
- 56.879
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir an da nasıl kestirip attım ne zaman çıkacak FeramuzumTransfersizlik - Galatasaray'ın 20. YY'da Transfer Sorunu Tarihi
adlı kitabım
İletişim Yayınları'nda Eylül ayında raflarda olacaktır
HayatWanda ve icardi 7 gun once cıbıl poz verirken,nasıl ayriliyo tuhaf...ekimde barışirlar neyseki,sorun yok![]()
Bugün olabilir ama büyük olmaz bence abiBüyük gün
Böyle hayat olmaz bence ya,yani reklam oldugu bariz ama değer mi?bu kadar kısa sureli ayrılık,icardiye eziyet vs kaç yaşında insanlar ya,ama keyif aliyolarmis
Bugün inan buna wendelin istediği maaşı öğreneceğizBugün olabilir ama büyük olmaz bence abi
Valla bana çok sinmedi abi,izlemedim.bende tominayci veya rabiotcuyum.yabanci sayısı 14 olsun ondan sonra git wendele ya, mertens yerine direktBugün inan buna wendelin istediği maaşı öğreneceğiz
yarin birgün ibizada ayna pozu verirler merak etme, alisman lazimdi aslindaWanda ve icardi 7 gun once cıbıl poz verirken,nasıl ayriliyo tuhaf...ekimde barışirlar neyseki,sorun yokekimde biraz korumakta lazım sakatlıktan
Mert muldur turnuvada iyiydi ama kırılgan, sakatlığa açık. osayi agresif ama penaltıya meyilli.levent mercanin savunma sıkıntı.ferdi ve ostorvalde en iyisi,onları da satarlar.kanatlar bence iyi değil,maximin obez gelecek. Irfancan ve biraz oguz iyiifb nin bek ve kanat rotasyonu ne yazık ki fevkalde seviyesinde iyi
hoca kanat icin 7-8 topcudan bahsediyor ama baris disinda net katki verecek 1 herif yok
Alışığız da hoş değil ya,gündemi meşgul etmesiyarin birgün ibizada ayna pozu verirler merak etme, alisman lazimdi aslinda![]()