Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert, ciğersiz ama faydasız oyuncu bence. Temposu dışında bir olayını göremedim bizim maçlarda ileri geri koşuyor ama ne oyun kurulumunda, ne ileride kilit pas, iyi orta olsun hiç hatırlamıyorum he yaşı çok genç de 10 milyon vereceksek niye bu profile gidelim ki anlamıyorum. Thomas Menuier'i alıp geçmek daha mantıklı uygun maliyetle.

Bonuslarla birlikte 10m euro teklif etmisiz. Muhtemelen 8+2m bonus. Yaptigimiz teklif Kopenhag’in beklentisinin altinda. Oyuncu bugun hazirlik macinda oynamayacakmis.
Beklenti altında dememiş. Teminat az demiş. Büyük ihtimalle taksit maksit işine girdik. 6m peşin üstünü taksit vererek alırız gibi

Sen daha iyi bilirsin, Danimarka için nasıl kaynaktır? Ben iyi diye hatrımda kalmış ama yanılıyor da olabilirim ahbert
Farzam bayaga guvenilir kaynak, pek yanlisi yoktur.
Galatasaray Kohn haberlerden sonra Kopenhag garanti istemis paranin dogru zamanda odenmesini, turk kulubleri o anlamda pek guvenilir degil Avrupada.

Jelert bizim maçta malca 2. sarıdan atılan herifmiş. Ulan Kopenhag'ın bile en davulunu bulmuşuz. Sol bek de oynuyor artı

Hobjberg i de Jelert ile ekibimize kazandıralım ve Iskandinavsaray olalım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt