Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli durumu için İlkay işi eğer olmazsa siz cümbüşü o zaman izleyin 😅

Abi Okan Hocanın listesinde kimlerle oynadıysak beğendikleri var. Mc Tominay da listede belli ki, Rasmus Falk haberi de çıkar orta sahaya
Karşısında oynadığı oyuncuyu istemesi kadar normal birşey yok ki... Canlı canlı izliyor adamı 180 dk boyunca.

1721123060562.webp

4 3 3 e ilkayla döneceksek doğru profil wendel yerine Hojberg olur bence. 2 defansiz 1 ofansif. Torreira tek kaldıramaz 2 ofansifi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Jelert gerçekten bizim oyuna uygun bı transfer olur maliyeti bonservis olarak yüksek görünüyor ama yıllık ücreti uygundur .
Abi nasıl uygun olur yav biz beklerin baya oyun kurulumuna katkısını isteyen, muhtaç olan bir takımız. Bu çocuk oyunun hücum yönünde yok

Hazır jelert için pazarlık ediyorken bardgji içinde bir yoklama çekse keşke yönetim. Adamın kontratı 2025 ocağında bitiyor fırsat transferi olabilir eğer sözleşmesini uzatmazsa.

Oguz transferi zaten gunler oncesinde bitmisti bizim acimizdan onunla bir alakasi olmaz butce bakimindan.

Zaten sag bek icin belirli bir miktardan fazla vermek istemiyor yonetim bu rakam da 7-7.5 civari birsey.
Bilmiyorum işte mantıklı olan oradaki bütçeden yangın sonrası sağ beke aktarmak. Ama aktaracaksan git doue ile anlaş gel... Doue de de sıkıntı bonserviste değil oyuncunun en son görüşmede 1 milyon daha fazla istemesi olarak lanse ediliyor basında... Toplam ne kadar maaş istiyor bilen de yok.

Jelert'in neredeyse Doue'nin resmi maçı kadar sol bekte oynadığı maçı var. Köhn'e de alternatif. Yönetim olursa kesin bunu alır. Yaşları da aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt