- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
Buradan dönmez gibi Jelert işi
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
JELERTTT
Valla 5li savunmanın beki savunma performansı falan beklemeyin diyenler de vardı onlar haklı çıktı. Benim anlatmak istediğim bu ütopik oyun anlayışı ile Walker da gelse rahat geçilen orta sahamız yüzünden rakip hücumcular ile 1e1 kalan her savunmacı zor anlar yaşar.Köhn için de atletizmi ile defansif zaafını kapatır diyorduk, vasat üstü her kanada üstünlük veriyor.
www.fck.dk
Bildiğinden mi yazıyorsun yoksa sırf Doue istediğin için mi? Bir şey bildiğini farzederek soruyorum, Doue'nin defansı daha mı iyi?jelertın defans zayıf 2.köhn olur.
Scout ekibi çalişmiyor yada birileri menejerler üzerinden para yiyor derim.10 görüsülen ismin 7si menejer ise burada bir sıkınti olduğu bariz.Menajer önerileri ile bir yere kadar
Sadece biz degil fb ve bjk da öyle
Bu yüzden birbirileri ile alakalari olmayan profiller cikiyor karsimiza
Zaha ile fener ilgilendi olmadi bize önerildi biz aldik
Tete ayni sekilde
Icardi fenere önerildi veto ettiler biz görüstük aldik
Mertens son sampiyon trabzon’a önerildi bütceleri yetmedi biz aldik
Oliviera bize ve fenere önerildi biz aldik
Pedro yine ayni sekilde fener aldi
Rashica bize olmayinca bjk’ya teklif edildi ve aldilar
Gedson bize olmayinca bjk’ya teklif edildi ve aldilar
Zaniolo bize ve fenere önerildi
Uzun lafin kisasi menajer önerileri ile yola devam ettigimiz sürece alakasi profiller ortaya cikmaya devam edecek
Madem scout ekibimiz var neden onlarin hazirladigi bir liste ile yola cikmiyoruz anlamiyorum