Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.499
- 11.959
- 773
evetBildiğinden mi yazıyorsun yoksa sırf Doue istediğin için mi? Bir şey bildiğini farzederek soruyorum, Doue'nin defansı daha mı iyi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetBildiğinden mi yazıyorsun yoksa sırf Doue istediğin için mi? Bir şey bildiğini farzederek soruyorum, Doue'nin defansı daha mı iyi?
FC Copenhagen: "Henüz bir anlaşma yok. Nihai bir anlaşma yapılması durumunda, bu yönde bir şirket duyurusu yayınlanacaktır."Kolpacı kophenag diyebilir miyiz?
Oğlum eğer olmayacak ise kophenag ın başka bir satış için yaptığı bir açıklama ise hemen yalanlayın. Ortalık fena karışır. Kimse tutamaz bu taraftarı...
Jelert illa gitmek istiyorum diye hazirlik macina cikmamis, boey gibiHerifler oyuncularini pazarlamak için resmi hesaptan iddialar dogru diye açiklama yapiyor.
Danimarkada tier 1 zaten
Farzamımmm erkek yhaaa
Doğru henüz bir anlaşma yok ama taraftar bunu anlayacak psikolojide değil şu aşamada...FC Copenhagen: "Henüz bir anlaşma yok. Nihai bir anlaşma yapılması durumunda, bu yönde bir şirket duyurusu yayınlanacaktır."
bizim forumda Haluk Tier 1Danimarkada tier 1 zaten
Anlaṣma olmayinca gelir, yani persembe gunune kadar gelmezse hazirlik macindan sonra gelir bu aciklama''Kaan, Dübua, Bariş, Davinson o bölgede oynayabilen 3-4 tane oyuncumuz var zaten'' açıklaması tahminen ne zaman gelir?