Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagbeke jelert, orta sahaya da ayni profilde birini bulalim bu iṣ sulh icinde cözulsun. Ofansif zaten gayet iyi, defansi guclendirelim, birde hoca bu taktik uzerinde dusunsun biraz. Tek topla karsi karsiya kaliyor rakipler

Doue bence cok daha potansiyelli ama jelert çok dağa garanti adam

Valla 5li savunmanın beki savunma performansı falan beklemeyin diyenler de vardı onlar haklı çıktı. Benim anlatmak istediğim bu ütopik oyun anlayışı ile Walker da gelse rahat geçilen orta sahamız yüzünden rakip hücumcular ile 1e1 kalan her savunmacı zor anlar yaşar.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boey'in zirve performans dönemi hariç bu eksiği giderecek kimseyi alamayız zaten. Makine bir herife dönüşmüştü, önünde kim oynarsa oynasın sindiriyordu. Boey sonrası bu oyun sisteminin defosunu daha çok yaşar olduk. Boey'de atletizm değildi tek olay aslında, savunma anlamında müthiş gelişmişit.

Benim görüşüm 2 beke de atletizm ile oynadığımız oyundaki açığı kapatır mantığıyla ilerlersek çok daha büyük risk almış oluruz. En azından biri daha oturaklı olsun görüşündeyim. Jelert tempolu bir bekse Doue yerine tercih ederim. Sağ beke de alternatif olur ve maç sayısı olarak çok daha deneyimli sayılır. Doue ise aksine daha potansiyelli bir bek, iyi çıkarsa yüksek fiyata okutabileceğin bir isim.

Yalan, temmuzdayiz
mindblown.gif

Acik konusmak gerekirse ben daha cok Doue gibi sokak futbolcusunu tercih ederim.

Jalert gelsin abi bu siyahi bek oyuncularının iyisi iyi çıkıyor kötüsü berbat oluyor ve çoğunun savunması zayıf siyahi oyuncuların savunması genelde sorunlu oluyor boey falan istisna

Oyuncuyu hiç bilmiyorum ama kuzeyli topçulara her anlamda fitim. Sakatlık bilmez, disiplinli, çalışkan ne vereceği belli adamlar. Belki 10 üzerinden 9 oynamazlar ama 6 altına da kolay kolay düşmezler.

Jalert gelsin abi bu siyahi bek oyuncularının iyisi iyi çıkıyor kötüsü berbat oluyor ve çoğunun savunması zayıf siyahi oyuncuların savunması genelde sorunlu oluyor boey falan istisna

Saplayıcı bir siyahiye kimse hayır demez özellikle forumun ılıkları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar doue ile 78 kere anlaştık sonra yersen menajeri 1 milyon istedi diye %99 dan %20 ye gerileyip dün akşam itibariyle %70 lere çıkarıldı.

kopenhag "henüz anlaşma olmadı - görüşmede" demesi bitmiş trasnfer anlamına gelmez.

3 günde bir yeni isim - bambaşka tip adamlar ..

yönetimin sorup sorup tutturma gibi görünen bil yol haritası var - planlı işlerden uzak olduğumuzu hatırlayalım.

Feridun bile bizden transfer haberi veriyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt