Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City maçından sonra
1000009293.webp
1000009294.webp

Sola da aynı sıfatsız herifin türk olanını alalım bari, birbirlerini tamamlasınlar.

wendel gsmize uygun profil olarak durmuyor avrupada başarı istiyor isek

Topa ilk dokunuşu ve önüne alisini bende begendim,iyi katediyo topla
1000009292.webp
1000009291.jpg

Wendel benim içinde soru işareti ama zaten senede 6 derbi oynuyorsun. Bunun haricinde çoğu maçta rakip kapanıp duruyor. Rakibi çözebilecek çilingir özellikleri var gibi gördüm
Aslında delici bir oyuncu fena olmaz Gedson'un skorer ve pasör hali zaten seneye Mertens gidince o mevkiye kaydırıp arkasına bir transfer koyabiliriz.

Jelert'i pek cok takim istedi gectigimiz sezon ama hepsi almadi, sebebi Danimarka liginde oynayan bir bek icin pahali bulunmasi. Bu da dusundurucu geliyor bana.

Adam Kuzeyli ve genç diye övülüyor :D Meziyet bulamayınca napıcan işte sanki karpuz alıyoruz da bölgesine bakıyoruz, sistem takımından gelen düz adam her zaman sıkıntıdır o takımın stoperlerini al bize koy bunlar ne dersin muhtemelen ama bize geçit vermediler o oyuncular süper olduğundan mı yoksa bir düzenleri olduğu için mi?

Ertuğrul Doğan: Thomas Meunier'in sözleşmesindeki maddenin bitmesine 5 dakika kala oyuncudan mail geldi ve sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini bildirdi. Hukuki haklarımızı kullanacağız.
Saralım hemen bir Dubois kendilerine karşılığında Poyraz Yıldırım diye bir gençleri var onu versinler fiziği çok iyiydi bir kaç maçta sonradan girmişti.

İşte asıl mesel burada delici bir oyuncu fena olmaz Gedson'un skorer ve pasör hali zaten seneye Mertens gidince o mevkiye kaydırıp arkasına bir transfer koyabiliriz.
Bakarsin kaan tor wendel orta sahası yaparız bazi maçlarda. Belkide kaanin milli takımda orta sahadaki rolü hoşuna gitmistir hocanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt