Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Haber doğru mu takipten de çıkmış mıWendel ayni Zaniolo gibi Zenit ile olan herseyi silmeye baslamis diyorlar.
Bir kontrol edeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber doğru mu takipten de çıkmış mıWendel ayni Zaniolo gibi Zenit ile olan herseyi silmeye baslamis diyorlar.
Bir kontrol edeyim.
Duruyor paylaşımlar. Silmesin zaten. Karakterine eksiyi yazarım direkt. Ben Zaniolo'nun yaptığı gibi hainlik görmedim. Üstelik hala bizim futbolcumuz, yine kiralık gitti.Wendel ayni Zaniolo gibi Zenit ile olan herseyi silmeye baslamis diyorlar.
Bir kontrol edeyim.
@Emre Altun gibi biri senin nöbetteki transferlere çökecek gibi durmaktaOlacak olacak! Şaka bir yana, ben sadece eğlencesindeyim, Kap bir sonraki nöbete kalacak zaten![]()

Kulubu takip etmiyor artik. Resimleri duruyor simdilik.Haber doğru mu takipten de çıkmış mı
İbrahim Hatipoğlu dersin hadi daha ilk sezonu, acemi yönetici gibi bahaneler bulabilirsin ama Erden Timur varken de aynı şey geçerliydi CenK Ergün'ün ne işi var? Onun yerine bir yabancı yada başka biri olsa en kötü bir ilişkisinden falan faydalanırsın yani. Cenk Ergün boşa yer işgal eden biri.Bunların çoktan istifa etmesi lazımdı. Hadi İboyu yeni deniyorsun da Cenk’i hangi başarısına istinaden bir daha getirirsin ki? Artniyetli bir karar
Travesti Ahmet Ayhan ı mı alacaz üsnüm orada ne işleri varHaluk Yürekli (baskın yayın):
Wendell'den olumsuz yanıt alan Cenk Ergün ve Hatipoğlu bu gece çeşitli oyuncular için Taylanda gitti Puket adasında ilk gorusmeler yapilacak
Ediyor olm.Kulubu takip etmiyor artik. Resimleri duruyor simdilik.