- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
Valla avrupada sivarsa değişsin zaten. Anamizin Ligi'nde sampiyonluga kanmam benonun icin hocayı degistirmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla avrupada sivarsa değişsin zaten. Anamizin Ligi'nde sampiyonluga kanmam benonun icin hocayı degistirmek lazım
Çok abartıyor o ya okuyunca Dani Alves sandım..O scout analizi doğru iste baya uzun ama keyif verici
fblisinValla avrupada sivarsa değişsin zaten. Anamizin Ligi'nde sampiyonluga kanmam ben
Rus karilarada bakma ozaman biraderWendel'i istemiyom.Rus kulübüne para kazandırmayalım..
Ehtiyar evirdin çevirden kadınlara getirdin işi yine yavRus karilarada bakma ozaman birader
Rios’u turnuvadan once alacaktik. Simdi cok zor.Rios ve jelert gelirse daha mı iyi olur acaba
Biraz egoist uzaktan rastgele şut atmayı seven 1 futbolcu.Defansif anlamda derbilerde takımın oyun anlayışına göre değişiklik gösteriyo.Öyle full hücumda olmuyo o tarz Maçlar'da ama.Başka 1 Lig'de oynasa bile bonservis olarak 20 milyon euro gibi 1 para verilmesini istemezdim.Maaş olarak da Torreira ile arasında 1 uçurum olmamalı.Yoksa Torreira'da gelen tekliflerden 1'ine gitmek ister ki haklı böyle 1 istekte..Nasıl topçu bu wendel yorum alalım
Kadın haklarından dolayı onları boykot etme gibi 1 seçeneğimiz yokturRus karilarada bakma ozaman birader
10 oynar miBiraz egoist uzaktan rastgele şut atmayı seven 1 futbolcu.Defansif anlamda derbilerde takımın oyun anlayışına göre değişiklik gösteriyo.Öyle full hücumda olmuyo o tarz Maçlar'da ama.Başka 1 Lig'de oynasa bile bonservis olarak 20 milyon euro gibi 1 para verilmesini istemezdim.Maaş olarak da Torreira ile arasında 1 uçurum olmamalı.Yoksa Torreira'da gelen tekliflerden 1'ine gitmek ister ki haklı böyle 1 istekte..