Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20240716_200106_Instagram.webp

Wendell'in kısa videolarını izledim. 10 numara gibi ofansif oynuyor. (çokta iyi oynuyor) ama defansif kısımda zayıf kalabiliriz videolarda bu kısmı yüklememişler. Keşke yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlamasa bir tanede defansif gücü iyi 8 numara alabilseydik iyi olurdu.

Wendel sayesinde instaya girip hafiften hanımefendilere de göz gezdirdim.

Torreira da Icardi de Davinson da Mertens de gelmiyordu ülkeye. Torreira’ya sövüyorduk burada İtalya istiyor diye. Fenerbahçe 6 ay görüştü Zahayla alamadı.

20 milyon euronun son dönemde Rusya’da takılı kalmış adama verilmesini bir zahmet sorgulayalım. Defansif katkısı da yok. Tarihin en yüksek bonservisini vericez. Bek için de geçerli bu Jelert’e 10 veriyorsan haziranda getirirdin şimdi değil.
Eee tamam da para verin alın bir iş beceremez diye baskıyı kurarsa taraftar verir 20 yi alır wendel i. Tominay yok demiş hojbjerg duruma bakacağım demiş rabiot yok ben Türkiye ye gelmem demiş. Kaldın 4. Tercihe.

Jelert için de geçerli aynısı.

Adamlar istesek hemen getiririz ama daha iyisi için uğraşıyoruz dedi. Kimse adamlara inanmadı linç yediler. İyi o zaman dedi bunlar da anlaşılanları hemen getirin diyorlar.

Torreira 8 ağustosta gelmiş mertens ile mesela. İcardi transferin son günü geldi. Böyle oyuncuları hemen ikna edemiyorsun işte.

Berkay 11 de izlenir

Bari şuradan 1-2 topçu alsınlar ya.

İhtiyacımız yok diye diye yine yerli sorunu yaşayacağız, bıktım bu yönetimin iş bilmezliğinden.

Tüm yerlileri kaptırıyorlar, alınacak adam kalmıyor.

Geçen sezon "abi keşke fred bize olsaydı yaauuvv tam bizlik oyuncuymuş" diyordunuz şimdi fred tarzında oyuncu geliyor yok orta saha yumuşak olur falan diyorsunuz
Transfer sezonunun başında amrabat ismi geçince bu seferde driblingi yok diyordunuz

doue cok dengesiz yav top sürüsü falan garip asla istemıyorum

jelert ile bariz arada fark var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt