Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 ideal ki öyle maliyetli 1 oyuncu alınca kendi mevkisi dışında kolay kolay oynatamazsın.Menajerleri oyuncularının haklarını koruyup sözleşmelere değişik değişik maddeler eklettiğine inanıyom..
Torreirayi hiç sevmiyor bu Okan buruk. Şu herife yardım edecek bir adam almıyor ısrarla.ceza sahasına girecek 8 istiyormuş. Bizim sorunumuz oydu cunku. Valla bulmem Avrupa'da başarısız olursa direkt gitmesini isteyecegim umarım tersi olurda başarılı olur ama zor bu oynattığı oyun sistemiyle

Anketlerde jelert önde cikinca bitirmeye karar verdiler galiba. Yangın olsa geri adım atarlardı.

Eee tamam da para verin alın bir iş beceremez diye baskıyı kurarsa taraftar verir 20 yi alır wendel i. Tominay yok demiş hojbjerg duruma bakacağım demiş rabiot yok ben Türkiye ye gelmem demiş. Kaldın 4. Tercihe.

Jelert için de geçerli aynısı.

Adamlar istesek hemen getiririz ama daha iyisi için uğraşıyoruz dedi. Kimse adamlara inanmadı linç yediler. İyi o zaman dedi bunlar da anlaşılanları hemen getirin diyorlar.

Torreira 8 ağustosta gelmiş mertens ile mesela. İcardi transferin son günü geldi. Böyle oyuncuları hemen ikna edemiyorsun işte.
Yine taraftar suçlu yani bu mu? Ne kadar kolay ya şunları yazmak.

Sen niye Tominay ile ilgileniyorsunki, o işin olmayacağı ilk dakikadan belli o olmadı Wendel ne alaka, ikisinin alakası yok tarz olarak.

Jelert dördüncü tercihse nasıl oluyor da en yüksek bonservisi ona öneriyorsun?

24 haziranda oldu seçim o sezon, yönetim mazbatasını 1 temmuzda aldı. Bu sene 26 mayısta şampiyon olduk, yönetim belliydi, aynı şey mi yani? Bekleyelim 8 ağustosa kadar Torreira gibi 6ya getirebilecekler mi, o gün 15 versek temmuzda da alırdık.

50 gün geçmiş aradan kimseyi mi ikna edemedin yani o zaman hangi akla mantık görevdesin, 30 m euro bonservise çok daha akıllı transferler yapılır.

Taraftarın da zerre suçu yoktur, kampa yetiştiricem diyen de, bütçe var diyen de onlar, kimseyi aptal yerine koymaya gerek yok şu ortamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt