Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.286
- 58.430
- 3.383
Jölırt geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar tepkisine gore hareket ediyorlarsa daha da kotu. Baskiyi yaratanlar da kendileri. Dursun yazsa bu mesaji yonetimi bu kadar savunmazdi.Eee tamam da para verin alın bir iş beceremez diye baskıyı kurarsa taraftar verir 20 yi alır wendel i. Tominay yok demiş hojbjerg duruma bakacağım demiş rabiot yok ben Türkiye ye gelmem demiş. Kaldın 4. Tercihe.
Jelert için de geçerli aynısı.
Adamlar istesek hemen getiririz ama daha iyisi için uğraşıyoruz dedi. Kimse adamlara inanmadı linç yediler. İyi o zaman dedi bunlar da anlaşılanları hemen getirin diyorlar.
Torreira 8 ağustosta gelmiş mertens ile mesela. İcardi transferin son günü geldi. Böyle oyuncuları hemen ikna edemiyorsun işte.
Bu eleman çok övmüş Jelerti umarım kolpa değildir söyledikleri
Cafer gel senle kiks boks yapalım ağzını burnunu dagitayimJölırt geldi mi
tatava yapma kraL A BİAT ETYol al o zaman
Avrupa'da başarısız da olsak takımda kalmalı bence.Gidecekler tazminat kovalayan 1 tane yabancı hoca getirecekler.İşler kötü gitmeye başladığı an takımı daha da geriye çekip parasını alıp gidecek.Okan hocayla 1 proje başlatıldı ve bu devam etmeli ki 2 yıl şampiyon olmuş 1 hoca kredisi fazlasıyla var ki olmalı da..Torreirayi hiç sevmiyor bu Okan buruk. Şu herife yardım edecek bir adam almıyor ısrarla.ceza sahasına girecek 8 istiyormuş. Bizim sorunumuz oydu cunku. Valla bulmem Avrupa'da başarısız olursa direkt gitmesini isteyecegim umarım tersi olurda başarılı olur ama zor bu oynattığı oyun sistemiyle
Herkes transferde uçak kaldırıp indiriyor biz neyi kaldırıp indirecez?
wendell torreiraya yardım ederTorreirayi hiç sevmiyor bu Okan buruk. Şu herife yardım edecek bir adam almıyor ısrarla.ceza sahasına girecek 8 istiyormuş. Bizim sorunumuz oydu cunku. Valla bulmem Avrupa'da başarısız olursa direkt gitmesini isteyecegim umarım tersi olurda başarılı olur ama zor bu oynattığı oyun sistemiyle
İlk ay Ocak kardeşim.Bunu Google'a yazarakta öğrenebilirdinİlkaaaaaaaaaayyyyyyyyyy
wendel fredden iyiMaliyet ve riskten bağımsız şu var
Fbden bize isteyeceğimiz 2 adam var biri ferdi biri fred
Jelert ferdiyi andırıyo bence,wendele biraz baktım 6yla alakası yok net 8 ve profil olarak o da fredi andırıyor
Okan belli ki fredle ferdiyi baz almış